tirsdag den 12. april 2016

Cora Carmack; Som stjernerne står

Cora Carmack; Som stjernerne står (Losing it, #1)

Bagsidetekst:
Kontrolfreaken Bliss Edwards er 22 år og snart færdig på college. Hun er glad for sit liv, hun er omgivet af gode venner, og hun har tjek på tingene. Der er bare én lille detalje: Hun har aldrig været i seng med en fyr. En aften beslutter hun sig derfor for at få det overstået med et one-night-stand. Men hun får i sidste øjeblik kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at hendes nye dramalærer er manden, hun efterlod nøgen i sin seng for mindre end otte timer siden ...

Da jeg læste bagsideteksten til denne bog, tænkte jeg med det samme at det måtte være noget for mig. Den lagde op til en tilpas pinlig situation, som nok skulle bringe de involverede personer i knibe - og det er præcis hvad der sker!

Bliss er pigen der har styr på alting, men som mangler et kryds på to-do-listen inden hun bliver færdig på college: at miste sin mødom! Da hun endelig beslutter sig for at i aften skal det ske, møder hun tilfældigvis også den perfekte fyr og ja, de går næsten hele vejen, men 8 timer senere finder Bliss ud af at han ikke var så nem at slippe af med igen og selvom de begge to forsøger, for han må jo ikke have noget at gøre med hende privat når han er hendes underviser, så lykkedes det dem ikke at glemme den kemi de havde og hvad gør man så?

For mig holdt denne bog hvad den lovede. Den pinlige situation jeg havde forestillet mig hovedpersonerne endte i, skete også og alle de kniber og problemer jeg havde forestillet mig at de ville få, skete også. Blandet med gode personer og et par hotte sexscener. Jeg var underholdt.

Persongalleriet er meget likeable i denne historie. Selvom Bliss til tider overtænker situationerne, kan man mærke at hun er god pige. Bedsteveninden, Kelsey, der nedlægger fyre på stribe, har et hjerte af guld og bedstevennen Cade, ja, bliver han ved med at være det? Samtidig kan jeg nemt forestille mig hvor lækker Garrick må være og hvem kan ikke stå for en britisk accent?

Hvis du er til romantik, drama, pinlige situationer og en smule erotik, så læs denne bog - jeg lover at du vil blive godt underholdt hele vejen igennem og at smagsprøven på bog nummer 2 vækker din interesse yderligere!

"Sex.
Jeg skulle til at have sex.
Med en fyr.
En lækker britisk fyr.
Eller også skulle jeg kaste op.
Hvad nu, hvis jeg kom til at kaste op på den lækre britiske fyr?
Hvad nu, hvis jeg kom til at kaste op på den lækre britiske fyr, mens vi havde sex?"

Tak til Lovebooks for e-bogen!


Fakta:
Forlag: Lindhardt & Ringhof / Lovebooks
Original titel: Losing it
Udgivet i: 2012 (på engelsk) og 2016 (på dansk)
Antal sider: 213 (som e-bog)
Læst på dansk
5 ud af 5 stjerner

1 kommentar:

  1. Elsker citatet du har udvalgt - det er simpelthen bare Bliss i en nøddeskal!

    SvarSlet