tirsdag den 17. december 2013

Kimberly Derting; Ekkoets forbandelse


Kimberly Derting; Ekkoets forbandelse (Body Finder, #2)

Violet Ambrose gik lige og troede at alting var som det skulle være. Hun er blevet kærester med sin barndomsven Jay og er endelig kommet sig over at være blevet udsat for mordforsøg, men så sker der igen ting og sager.

For det første starter to nye elever på hendes skole. Storebroren Mike bliver hurtigt venner med resten af slænget, mens lillesøster Megan holder sig for sig - og er sygeligt jaloux på Violet. For det andet finder hun liget af en lille dreng i en kontainer og begår en fejl ved at ringe anonymt ind og melde det, hvilket medfører at hun nu ikke kun skal slås med følelser af at Jay glemmer hende, men nu også med FBI, der vil have hende til at hjælpe med opklarelsen af mordet. Sidstenævnte er Violet bestemt ikke meget for.

Violet bliver klar over at hun måske ikke er alene med at være "speciel", men er det nok til at hun vil åbne op omkring hendes evne så det ikke længere kun er hendes forældre, onkel og Jay der ved at hun hører de dødes ekkoer?

Denne bog er ligesom den første rigtig spændende, og igen formår Kimberly Derting at gøre læseren forvirret og i tvivl om hvordan tingene helt præcist hænger sammen. Ligesom i "Ekko fra de døde" er der passager i bogen der tilhører en anden, denne gang ikke morderen, men den person der begynder at forfølge og true Violet. Dette er med til at øge spændingen, for hvem er nu ude efter hende?

Fakta:
Forlag: Politiken
Udgivet på dansk i 2012
Original titel: Desires of the Dead
291 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar