fredag den 26. september 2014

Christina Bonde; Skæbne


Christina Bonde; Skæbne (Nattens Sanger, #2)

Da sorgen knuser Victorias hjerte, imødegår hun sin skæbne. Men uventede hændelser komplicerer hende nye eksistens. Mens skæbnegudindernes budskab bliver klart, finder Victoria sig selv som midtpunkt i et farefuldt spil af bedrag og opslugende begær.

Hvordan kan Victoria hævne sin sorg, når missionen truer hendes kærlighed til Lucas? Når vejen til sejr tvinger hende i armene på ondskaben? Når magten, hun selv besidder, er eftertragtet og årsag til forbrydelse? Hvem kan hun stole på?

Fjenderne truer overalt. Tvinger Victoria til at beskytte fortiden. så fødes en ny skæbne, der samler Victorias hjerte ...


Victoria ved godt at hendes valg om at blive vampyr rykker tættere og tættere, men hun forsøger alligevel at leve sit liv som hun plejer. Hende og Rebecca planlægger deres fælles fødselsdagsfest, en fest der får alvorlige konsekvenser for dem begge.

For den aften hvor festen skal stå mister Victoria nemlig sin bedste veninde. Rebecca bliver brutalt myrdet af en vampyr og denne handling skubber Victoria ud over kanten og hun siger ja til at blive omdannet. Et valg, som hun havde troet ville gøre hendes bror ked af det, men han forstår at hun først for alvor kan være i sikkerhed når hun er forvandlet. Han vil hellere miste hende til vampyrlivet end miste hende til døden.

Tiden kommer hurtigt til dagen hvor omdannelsen skal ske, og selvom alt går som planlagt er Victoria ikke nogen almindelig vampyr. Hun er selvfølgelig udvalgt af skæbnegudinderne, men derudover kan hun ikke tåle sollys som andre udsete. Hun har også bibeholdt sit følelsesliv, hvilket er med til at gøre hendes endelige mission tydelig for hende. Hun ved nu hvad hun skal med sin nyt tilværelse og hvem der skal være hendes første "offer".

Men Hector er ikke nem at omgås, og da forbudte følelser begynder at bryde frem mellem dem, frygter hun for sin kærlighed til Lucas. For ikke alene er Lucas og Hector fjender nu, de var det også som mennesker. Hvordan kan hun fuldføre sin mission uden så at skade vampyren hun elsker?

Uha, nu spidser situationen til for Victoria. Hun troede hun ville være hævet over følelser når hun blev omdannet, men hun føler dem stadig, ligeså stærkt som da hun var menneske. Hun går med til en plan, der for alt i verden ikke må galt og som kan komme til at koste hende Lucas. Hvor langt er hun villig til at gå for sin hævn? Jeg glæder mig til sidste bind i serien og til at læse om det hele ender godt!

Fakta:
Forlag: Mellemgaard
Udgivet i: 2014
Antal sider: 312

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar