mandag den 23. februar 2015

Elizabeth Chandler; Til døden os skiller


Elizabeth Chandler; Til døden os skiller (Kissed by an angel, #1)

Bagsidetekst:
Ivy elsker Tristan, men da han dør mister hun troen på alt - selv de engle der har beskyttet hende hele livet. For hvor var hendes engle den aften ulykken skete?

Men Tristan er ikke forsvundet helt - han er blevet til en engel, og han har en mission. Han skal beskytte Ivy. Men allerførst skal han overbevise hende at engle virkelig findes. 

Tristan er forelsket i Ivy, så forelsket at han vil gøre sig selv fuldstændig til grin, blot hun vil kigge i hans retning og erkende at han lever. Selvom Tristan er en flot muskuløs fyr - han er svømmer på skoleholdet - er han alligevel fortabt når det kommer til Ivy.

Ivy ved skam udmærket godt at Tristan findes, men hun er for genert til at sige noget til ham. Da Tristan serverer til Ivys mors bryllup og går sig selv til grin for at få hendes lillebror til at grine, begynder hun dog så små at forstå at Tristan er en god fyr.

Ivys mor gifter sig med Andrew, som har sønnen Gregory fra et tidligere ægteskab. Gregory er dog langt fra den stedbror som Ivy havde ønsket sig. I starten er han kold, afvisende og modbydelig.

Ivy og Tristan bliver kærester, men lykken er kort. For en aften som skulle have været fyldt med romantik ender med at Tristan bliver slået ihjel i en bilulykke. Ivy er sønderknust! Hun ved ikke hvordan hun skal leve videre uden Tristan og samtidig er hun rasende på engle som hun har bedt til hele hendes liv, men som ikke har gjort noget for at redde ham. Hvad Ivy ikke ved, er at Tristan nu er blevet en engel og han vil gøre alt hvad han kan for at beskytte hende og få hende til at tro igen. Det er dog lettere sagt end gjort, når man er usynlig og ikke kan snakke.

Ivy er overbevidst om at hun aldrig vil komme til at elske igen, men hun bliver i tvivl. For der bliver vist interesse for hende, men kan hun virkelig forelske sig igen og stadig være tro mod hendes og Tristans kærlighed? Og hvad er det hendes drømme forsøger at fortælle? Hvad skjuler Gregory?


"Til døden os skiller" er en smuk kærligheds historie om to mennesker, der selv i døden ikke vil give slip på hinanden. Den er hurtig læst (det tog mig 2 timer), men det gør ikke historien dårlig eller nem at glemme. For det er faktisk en meget fin historie, med masser af drama og personer som man meget nemt holder af eller hader. Så, hvis I trænger til at læse noget let fordøjeligt - så læs denne!

Fakta:
Forlag: Tellerup
Original titel: Kissed by an angel
Udgivet i: 1995 (på engelsk) og 2015 (på dansk)
Antal sider: 234
Læst på dansk
4 ud af 4 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar