onsdag den 23. august 2017

Erin Watt; Papirprinsessen [Sponsoreret]

Erin Watt; Papirprinsessen (Royals, #1) - [Sponsoreret indlæg af Bog&Ide]

Bagsidetekst:
Mød 17-årige Ella Harper, high school-studerende om dagen, stripper om natten.

Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole.

Det er ikke et svært valg. Så selvfølgelig lader hun sig ikke stoppe af, at Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som en del af familien og gør deres bedste for at gøre livet surt for hende. Ella må lære at navigere i en guldindfattet verden af magtspil, sex og hævn, hvor grænser er til for at overskrides, og prestige og penge er alt.

Men Reed Royal kryber langsomt ind under huden på hende. Enhver kan se, at han har hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Og at det er en dårlig ide at få følelser for en Royal, ved Ella godt. Selvfølgelig ved hun det ...

Da en af mine kollegaer havde fortalt at hun elskede den her bog og slet ikke kunne lægge den fra sig. At den var både spændende, underholdende og neglebidende. Da vidste jeg at jeg måtte læse den. Da jeg fandt ud af at Erin Watt egentlig er Jen Frederick og Elle Kennedy, blev mine forventninger yderligere skruet i vejret. Jeg elsker Kennedy's Off-Campus serie - den er sjov, fængslende og spændende. Jeg håbede at "Papirprinssen" var lige så.

Det er den! Og mere til!

Noget af det jeg elsker ved Off-Campus-serien er humoren! De bøger er - selvom de også er tragiske, tårerknibende og fyldt med kærlighed - så underholdende. Det er længe siden jeg har læst en serie hvor jeg så mange gange har siddet og grint for mig selv. Den humor kan jeg godt se i "Papirprinsessen" - de rappe bemærkninger, kvikke svar og kommentarer som karaktererne kaster om sig med, er helt i tråd med humoren i Off-Campus og den fungerer ligeså fint her.

"Papirprinsessen" er dog en hel del mere dunkel, mørk og farlig en Off-Campus er. Der er problemer og ødelagte personer i Off-Campus, men det er det rene vand i forhold til både Ella, Reed og de andre Royals. Ella har kæmpet hele livet. Ikke blot for at overleve, men også for at få en uddannelse, så hun ikke ender som sin mor. Hun er - på trods af alle sine prøvelser - stadig en usikker ung pige, der trænger til kærlighed og opmærksomhed. At hun får det, fra den ødelagte og hemmelighedsfulde Reed, burde måske hjælpe - men det gør det ikke.

Jeg kan godt lide Royals-familien. For selvom brødrene har det godt sammen på overfladen, kan man tydeligt mærke at der stikker noget under. De har fået lov til at køre så langt ud af sporet, at det er svært at se endestationen - og hvor de kom fra, for den sags skyld. Jeg tror egentlig gerne de vil tilbage og være en familie igen, men hemmeligheder og usagte sandheder hænger mellem dem og gør det svært for dem alle at navigere. Da Ella kommer ind i deres liv, er det som om, de finder en ny mening med at være en familie: at beskytte Ella. For selvom drengene lader til at hade hende, tør de dog op og begynder at opfører sig helt menneskeligt overfor hende.

Jeg har ikke tidligere læst noget af Jen Frederick, så jeg kan ikke sige om hun har gjort det igen, men det kan jeg sige for Elle Kennedy. De to har begået noget af det bedste new adult jeg har læst i år. Jeg læste den på et par timer. Jeg kom alt for sent i seng, for jeg måtte læse de sidste sider, hvilket efterlod mig hungrende efter mere og forfærdet over den drejning det hele tager.

Jeg vil varmt anbefale den til alle der elsker new adult, smukke piger, ubeskriveligt flotte fyre, hotte scener, loyalitet, hemmeligheder, bedrag og drama, tilsat en masse humor. Det holder og jeg kan slet ikke vente til næste bind!


Tak til Bog&Ide for anmeldereksemplar
Læs mere om serien her

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: Paper Princess
Udgivet i: 2016 (på engelsk) og 2017 (på dansk)
Antal sider: 325
5 ud af 5 stjerner