fredag den 30. december 2022

Året der gik - 2022


Året der gik - 2023

Endnu et år er gået … Og hvilket år det har været.

Det har været den vildeste rutsjebanetur – nogle nedgange ville jeg gerne have været foruden, men til gengæld har toppene været episke.

I januar mistede jeg min far. Efter lang tids sygdom, så det kom ikke som et chok, men alligevel følte jeg mig ikke helt parat til at skulle sige farvel. Der har været en hel del ”første gange” i år efter det. Første fejring af mors fødselsdag, første fars dag, første fødselsdage for både ungerne og mig selv og nu jul og nytår. Det er mærkeligt og vemodigt at han ikke er her.

Men jeg håber at han ville have været stolt af de ting jeg har opnået i år.

Jeg har læst 466 bøger. Det er ny rekord og jeg er dybt målløs over hvor meget jeg har nået, med to små børn, familie, venner og ikke mindst fuldtidsjob. Det er ikke antallet af bøger der tæller – og det skal ikke være en konkurrence, hvis du har læst to bøger i år, er det også flot! Husk det!

Det har været et år med travlhed på arbejde. Mange fede arrangementer, kurser og oplevelser er det blevet til og jeg håber at næste år bliver lige så spændende.

Jeg har været til Ordkraft, Fantasyfestival og BogForum. Jeg har været til bloggerarrangementer og nørdet bøger på den helt store klinge med rigtig mange dejlige mennesker. Jeg glæder mig til endnu flere bogmesser og arrangementer til næste år – jeg håber at jeg kan tilføje Sci-fi-con i Randers, til min liste.

Jeg har endnu engang været dommer til ”Årets Dansk Fantasy 2022” og har haft æren af at skrive talerne til vinderne og ikke mindst være med til at fejre dem (og alle de andre dejlige mennesker der skriver dansk fantasy) i Esbjerg til Fantasyfestivalen. Der er sat kryds i kalenderen til næste år og jeg glæder mig!

Og så var der jo også noget med at jeg vandt en pris. En virkelig flot pris. ”Danish Book Blogger 2022”, som blev uddelt af Plusbog til BogForum. Flere ugers venten kulminerede fredag eftermiddag og jeg modtog med rystende arme og bævende stemme det fine glas trofæ, der nu står og pryder i min bogreol.

Jeg tror faktisk stadig ikke helt at det er gået op for mig at jeg vandt. Der er så virkelig mange dygtige bogbloggere derude og at det så blev mig der vandt? Jamen altså. Det er en stor ære. Jeg har sagt tak før, men siger det igen: tusind tak! Tak til alle der har nomineret, stemt og heppet på mig – det betyder alverden for mig.

Slutteligt blev det også året hvor jeg prøvede kræfter med en boglig julekalender på Instagram og jeg er virkelig glad for den modtagelse den har fået. Tak til alle der har deltaget, liket og kommenteret. Selvom det har været et stort arbejde, har jeg hygget mig med det, og jeg har allerede planer for næste års julekalender …


Tak for i år.
Tak for al kærligheden.
Tak for alle de fantastiske bogsnakke.
Tak for alle de skønne læseoplevelser.
Tak for likes og kommentarer.
Tak for at følge med hos mig. Uden jer ville det være knap så sjovt.

Vi ses i 2023 – og jeg glæder mig til at se hvad der kommer til at ske.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar