mandag den 1. februar 2016

Januar wrap-up

Januar wrap-up

Det er endnu en gang blevet tid til at reflektere og bearbejde en hel måneds læseoplevelser. Jeg har brugt januar på at gøre et ordentligt indhug i mine stakke af anmelderbøger og derved få gjort noget ved en stigende dårlig samvittighed. Jeg har haft et par stykker til at ligge alt for længe (og det har jeg stadig - undskyld, jeg skal nok nå jer!), men nu føler jeg at jeg gør fremskridt.

Stakken startede med at se sådan ud:

Nu ser den sådan ud:

Så jeg har fået læst en del, men stakken har det med at vokse - fx ved jeg at der ligger to bøger på posthuset og venter på mig - ikke at jeg klager! Det gør jeg bestemt ikke, jeg synes det er skønt. I og med at jeg går hjemme på barsel har jeg god tid til at læse, hvilket er rigtig dejligt. Det viser tallene fra januar også: jeg har fået læst 18 bøger! I alt 5502 sider - hvilket jo er helt vildt! Af de 18, er der kun fire jeg har købt selv, resten er anmelderbøger.

De læste bøger:
Jennifer Echols; Over stregen (læs anmeldelse her)
Becca Fitzpatrick; Sort is (læs anmeldelse her)
Alyson Noël; Næsten 19 (læs anmeldelse her)
Eve Ainsworth; 7 dage (læs anmeldelse her)
Franca Düwel; Julie og de sorte får (læs anmeldelse her)
Sarah Engell; Du og jeg for evigt (læs anmeldelse her)
Kerstin Gier; Rubinrød (læs anmeldelse her)
Clélie Avit; Jeg er her stadig (læs anmeldelse her)
Ava Dellaria; Kærlighedsbreve til de døde (læs anmeldelse her)
Nanna Foss; Geminiderne (læs anmeldelse her)
Amanda Sun; Regn (læs anmeldelse her)
Kelly Rimmer; Mig uden dig (læs anmeldelse her)
Cassandra Clare; The Clockwork Angel
Cassandra Clare; The Clockwork Prince
Cassandra Clare; The Clockwork Princess
Chad Corrie; Portalen til afgrunden (læs anmeldelse her)
Nanna Lundgaard Arbøl; Pulsens koordinater (læs anmeldelse her)
Dave Eggers; The Circle (læs anmeldelse her)

Tusind tak til Tellerup, Alvilda, Turbine, Lovebooks, Plusbog, People's Press og Nanna for at sende mig bøger - det betyder virkelig meget for mig at jeg bliver så beriget med fantastiske læseoplevelser!


Bedste bog: 
Selvom der har været rigtig mange gode historier, men der er særligt én der skiller sig ud: "Kærlighedsbreve til de døde" - det var simpelthen en fornøjelse fra første side og den vil jeg råde alle til at læse.


Længste bog:
Nanna Foss har det med at skrive tykke bøger, men det gør ikke noget, for tempoet er højt og handlingen er spændende. "Geminiderne" topper med 656 sider.


Tyndeste bog:
Digtsamlingen af Nanna Lundgaard Arbøl, på 108 sider.


Flotteste bog:
Selvom jeg elsker layoutet på "Kærlighedsbreve til de døde", må den her "vindes" af mangaserien "The Infernal Devices". Jeg er vild med den almindelige udgave og jeg synes virkelig at historien får et løft ved at blive illustreret. Jeg synes dog det er synd at det kun er de to første sider i hver bog der er farvelagt.

Bedste overraskelse:
Jeg vil her nævne Kelly Rimmers "Mig uden dig". Jeg vil ikke sige at jeg havde meget høje forventninger til den, men i hvert fald forventede jeg at den var god og det var den bestemt også! Meget bedre end jeg havde håbet på.

Mest chokerende bog:
Det må uden tvivl blive "The Circle" af Dave Eggers. Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til og jeg indrømmer at selvom der er nogle ting jeg fandt virkelig irriterende, så er tanken bag bogen virkelig skræmmende og den sidder stadig i mig.


Hvad har I læst af spændende ting i januar?


3 kommentarer:

 1. Det er virkelig godt gået! :)

  Min bedste læseoplevelse i januar var 'Embroideries' (graphic novel).


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 2. Godt gået! Og skøn måde at bruge ventetiden på baby på :-) Jeg har også læst Kærlighedsbreve til de døde - jeg må indrømme, at jeg lige skulle ind i den, men så blev det altså også virkelig god!

  SvarSlet
 3. Jeg må virkelig få fingrene i manga-udgaverne af 'TID'! Jeg elsker virkelig bøgerne og har længe sukket efter de illustrerede udgaver...

  Og hold da op, hvor har du gjort det godt med anmeldereksemplarerne! Sådan! :-)

  SvarSlet