lørdag den 2. december 2017

November wrap-up

November wrap-up

Så er der gået en måned til - kan nogen venligst fortælle mig hvor tiden bliver af? Jeg synes godt nok at den bare forsvinder mellem fingrene på mig. Nu er det snart jul, nytår og så skriver vi 2018. Jeg kan dog berolige jer med at jeg ikke har læst ligeså meget i november, som jeg gjorde i oktober, men det var også den vildeste læsemåned!

Jeg har som sædvanlig ikke fået læst særlig meget af det jeg satte mig for at læse. Typisk mig. Jeg har dog læst en af dem jeg sagde jeg ville, nemlig "Kongens lænker" - jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har læst de andre, måske fordi det er nogen jeg virkelig gerne vil have god tid til at læse. Hvem ved. De bliver i hvert fald bare flyttet til min tbr-liste for december, sammen med nogle julebøger jeg har til at ligge.

I november blev det til 20 bøger og 4156 sider! Jeg er i gang med to bøger, som ikke er færdiglæst, men de læste sider tæller med i det samlede side antal. Samtidig har været betalæser for Mads Schackt Lindhardt, og selvom de jo i princippet ikke er en rigtig bog (endnu - han har fået kontrakt på den, jubii!) har jeg alligevel valgt at tælle både bog og sider med.

De læste bøger er:

Pauline Oud; Med Lasse i børnehave (lektør)
Emil Blichfeldt; Hunden der troede den var en isbjørn
Stine Josefine Dige; Ulveungen Urds uhyggelige Halloween 
Emil Blichfeldt; Enhjørningens magi
Karsten Mogensen; Halloween spøgelset
Victoria Aveyard; Kongens lænker (Rød dronning, #3)
Jürgen Banscherus; En sag for Kwiatkowski #24 (lektør)
Mads Schackt Lindhardt; K'harwyngans dronning (betalæser)
John Green; Skildpadder hele vejen ned
Inger Tobiasen; Historien om Lili og hendes vilde kat (lektør)
Martin Glaz Serup; Ingen verdens ting (lektør)
Stephanie Garber; Caraval
Lene Kaaberbøl; Skyggeporten
John Flanagan; Halt i livsfare (Skyggens lærling, #9)
Peter Gotthardt; Ild over Storskoven (lektør)
Erin Watt; Askeprinsen (Royals, #2)
Kim W. Andersson; Alena
Benni Bødker; Julebestiariet
Synne Kristine Eriksen; Beskytteren (De tre tyste, #1)
Synne Kristine Eriksen; Elaras trøst (De tre tyste, #2)

Månedens korteste bog: 
Der er rift om pladsen, men det bliver "Med Lasse i børnehave" der på sine 24 sider er den korteste bog jeg har læst.

Månedens længste bog:
Ingen tvivl her: "Kongens lænker" er med sine 529 sider den længste bog jeg har læst og helt klart også en af de bedste. Jeg er virkelig virkelig spændt på at se hvordan den kommer til at slutte. Jeg har så mange mulige scenarier i mit hoved og jeg vil vædde med at ingen af dem kommer til at passe.

Månedens dårligste bog:
Det er så svært at vælge en dårlig bog, men jeg vil vælge en af mine lektørbøger, nu vil jeg ikke sige hvilken, fordi jeg ikke vil hænge nogen ud og fordi mit lektørjob jo egentlig ikke har noget med bloggen at gøre. Samtidig vil jeg ikke nævne titlen, fordi bogen som sådan ikke var dårlig, den var bare svær at skrive en lektør til. (Klarede jeg det godt nok?)

Månedens mest overraskende bog:
Her kunne jeg nævne flere af de bøger jeg har læst, men jeg vælger de to første bøger i serien "De tre tyste". De tog mig virkelig med storm og jeg stadig blown away og virkelig sulten efter slutningen, men mere om det i min kommende anmeldelse.

Månedens bedste bog:
Igen, her kan nævnes flere titler, så det vil jeg faktisk gøre: "Kongens lænker", "Caraval", "Skildpadder hele vejen ned" og "Beskytteren"/"Elaras trøst" - alle fire var virkelig sublime læseoplevelser!

Jeg håber virkelig at få læst "Forestillinger om støv" i december, nu kender jeg et par stykker der har læst og er fuldstændig oppe at gøre og det har bare gjort mig endnu mere hooked på at få den læst. Ellers må vi se hvad læselysten bringer med sig af oplevelser!


Til slut vil jeg bare lige sige tusind tak til alle jer der følger mig på Instagram! Har i november rundet 1000 følgere og jeg er dybt beæret over at så mange vil følge med! Tak er kun et fattigt ord, men jeg har ikke andet. Så: 
Tusind tak!

1 kommentar:

  1. Jeg bliver simpelthen så glad, hver gang jeg læser om, hvor meget du har læst i hver måned. Det er så sejt ♥


    Mvh.
    Den lille Bogblog

    SvarSlet