tirsdag den 26. december 2017

Susanne Lund m.fl.; Vintereventyr [Sponsoreret]

Susanne Lund m.fl.; Vintereventyr [Sponsoreret indlæg af DreamLitt]

Bagsidetekst:
Der var engang ... en barneheltinde, der drog ud på en vigtig rejse, en drage, der ikke spyede ild, en pose af den fineste silke, en fortryllet rose, feer og kæmper, flere prinser og prinsesser, en månemand og en soldronning, snevejr og mystiske vinterskabninger. Hvor stammer sne fra, og hvordan genfinder man juleglæden? Hvad kan et varmt hjerte gøre mod vinterens frost?

Eventyr er ikke rigtig en genre jeg læser meget af, jeg har læst nogle gendigtninger og nyfortolkninger, men sådan eventyr i sin klassiske forstand er ikke noget jeg læser meget af. Måske man burde lave december til eventyrets måned, da altid på en eller anden måde er mere magisk i december end ellers.

I denne bog er der samlet tolv smukke, skrøbelige, stærke, spændende og stemningsfyldte eventyr der tager læseren med på flere magiske rejser. Der er både eventyr der foregår i den nutiden og eventyr der foregår i deres helt egne tid uden for vores normale tidsanskuelse. Eventyr har den evne at det er ligegyldigt om det er nutid, fortid eller fremtid, de giver et blik ind i en verden fyldt med magi og næstekærlighed. Derfor er det både lærerigt at læse om pigen der savner vinter og som skal stoppe maskinerne og bilerne for at få vinteren tilbage og om dronningen der har en frygtelig ægtemand der forlanger alt for meget, men som det lykkedes hende at narre. Det er inspirerende at læse om den lille dreng uden familie, men som får husly for at fortælle historier, men som inderst inde ønsker sig et sted at holde til. Han hjælper Kong Vinter, som ingen tror på, til at blive mægtig og stor igen og måske endda får drengen sit juleønske opfyldt. Vi læser om den unge pige der bor hos dragen for at redde sin familie, men som bliver forrådt af sin onde stedmor og som må gå så grueligt meget igennem for at få sin prins - jeg kunne ikke lade være med at tænke på "Historien om en moder" da jeg læste den og min hjerte blev knust. Hvis der er et eventyr der altid giver mig hjertebanken og gåsehud, så er det "Historien om en moder" - den er episk!

Alle eventyrerne kan nydes sammen med dem du holder kær. Sæt jer godt til rette på sofaen, tænd op i pejsen eller stearinlys, pak jer ind i varme tæpper og læs et eventyr. Nyd at være sammen, sæt farten ned og læg mobilerne væk. Eventyr nydes bare bedre sammen, uden forstyrrende elementer og i ro og mag. Snak sammen om eventyrerne bagefter - for hver især har moraler vi kan lære af og bruge i vores hverdag. Eventyr skal ikke være en løftet pegefinger, men et råd til hvordan man skal være overfor andre - især hvis man gerne vil have at andre skal være gode ved en selv. Og vil vi ikke alle sammen det?

Slutteligt vil sige at illustrationerne til hver af historierne er utrolig smukke. Papirsklip der symboliserer handlingen i historien. De er virkelig yndefulde og detaljerede - når I har snakket om historierne, vend så tilbage og snak om illustrationerne.

Tak til DreamLitt for anmeldereksemplar!


Fakta:
Forlag: DreamLitt
Udgivet i: 2017
Antal sider: 214
4 ud af 5 stjerner

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet