fredag den 2. februar 2018

Januar wrap-up

Januar wrap-up

Årets første måned er gået og vældig hurtigt endda! For en gangs skyld synes jeg at januar er gået hurtigt. Det er ikke blevet til så mange bøger i januar. Jeg har ikke haft så meget tid - måske er det også derfor jeg føler at måneden er gået så hurtigt som den er. Der har været travlt på arbejde og derhjemme har jeg misset et par fridage pga. diverse aftaler. Jeg satser lidt mere på at holde mine læsedage frie i februar så jeg kan komme lidt mere i bund med mine anmeldereksemplarer. Det glæder mig nemlig at se de bunker blive mindre - for de har været alt for store, alt for længe!

I januar har jeg læst 3308 sider, fordelt på 17 bøger. Der er et par mobbedrenge i mellem, så synes egentlig det er godkendt, selvom tiden har været knap.

De læste bøger er:
Sarah Andersen; Voksenlivet er en myte
Arne Holst; Skæve Anton og dyrene
Nicole Boyle Rødtnes; Udstillet
Nicole Boyle Rødtnes; Genfærd
Karen M. McManus; En af os lyver
Sofie Riis Endahl; Sindstequila
Mette Finderup; Det (d)øde hus på Egevej
Julie Kagawa; Iron King #1 (manga)
Julie Kagawa; Iron King #2 (manga)
Julie Kagawa; Iron King, #3 (manga)
Julie Kagawa; Iron King, #4 (manga)
Erin Watt; Løgnenes palads (Royals, #3)
Melissa Grey; Skæbnedagen (Fjer og flammer, #3)
Mette Eike Neerlin; Tomat (lektør)
Pia Konstantin Berg; Fodspor i sne (lektør)
Philippa Rice; Os to
Pierce Brown; Morgenstjernen (Rød opstand, #3)

Månedens korteste bog:
Tegneserien "Os to" er med sine 28 sider den korteste bog jeg har læst, men helt klart en af de sødeste! Det er små hjertevarme striber om et parforhold.

Månedens længste bog:
"Morgenstjernen" er med sine 569 sider den længste bog jeg har læst og det var 569 actionpakkede og fængslende sider! Jeg var drevet helt ud på det yderste af stolen og kunne slet ikke holde spændingen ud til sidst.

Månedens dårligste bog:
Som I ved har jeg altid svært ved at nævne hvad der var den dårligste bog. Det har jeg også nu. Jeg vil vælge "Skæve Anton og dyrene", selvom historierne var ok, var de bare ikke lige noget for mig.

Månedens mest overraskende bog:
"En af os lyver" holdt mig helt ude på kanten af stolen hele vejen igennem og den er fantastisk spændende med utrolig mange tvist undervejs, gode personer og en medrivende historie der var umulig at slippe!

Månedens bedste bog:
Selvom det er svært at sige farvel til bøger, har jeg i januar sagt farvel til Darrow og Mars. Det har været en fantastisk rejse og jeg er vild med serien! "Morgenstjernen" er den bedste bog jeg har læst i denne måned og et suverænt punktum for den del af serien om kampen om planterne i en ukendt fremtid.

Hvad jeg håber at læse i februar?
Jeg håber at få læst den sidste bog i "Seeker"-serien, "The hate you give", "Flosset" og "Hun bad selv om det", men nu må vi se. Det plejer aldrig at gå helt efter planen.

Hvad håber I at få læst?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar