onsdag den 17. februar 2016

En lille ny læsehest


En lille ny læsehest er budt velkommen til verden!

Jeg beklager stilheden den sidste halvanden uges tid, men som I nok ved, har jeg gået rundt med en lille ny læsehest inde i maven de sidste 9 måneder. Hun var egentlig blevet bestilt til levering d. 3/2, men der var forsinkelser. Jeg havde frygtet at disse forsinkelser ville være længe og uudholdelige, men heldigvis var disse ikke så længe som jeg havde frygtet.

Allerede lørdag d. 6/2 om morgenen kunne jeg mærke at der var noget under opsejling - det samme kunne vores hund. Han var fuldstændig rundt på gulvet hele dagen. Leveringen af det længeventede produkt lod dog vente på sig, da smerterne gik dog lidt i sig selv igen. Jeg frygtede en falsk alarm, men heldigvis begyndte tegnene på at leveringen nærmede sig igen ud på eftermiddagen. Og så gik det hurtigt. Da jeg ikke kunne holde spændingen ud mere og var ved at klemme Emils hånd af i bare iver med få minutters mellemrum, kørte vi på sygehuset. Leveringen af kom tættere og tættere på.

Kl. 19:30 blev jeg indlagt og 20:45 blev leveringen modtaget! Et lille vidunder på 3340 g. og 52 cm blev lagt op på mit bryst! Fuldstændig vanvittigt, ufatteligt og ubeskriveligt fantastisk!


Vi har nu været hjemme i en halvanden uges tid og produktet lever fuldstændig op til forventningerne. Selvom det dog er hårdt når hun græder og næsten føles utrøstelig, når nætterne forsvinder i en tåge af gråd, bleskift og amning, er tidspunkterne når hun smiler i søvne eller man får øjenkontakt med hende, dog fuldstændig ubeskrivelige. Jeg vil vædde med at jer der er forældre ved hvordan det føles, jer der ikke er, I kan godt glæde jer.

Som I nok kan regne ud, er min tid til at læse blevet en smule indsnævret. Jeg holder ikke pause fra at læse og anmelde, men det bliver nok ikke så hyppigt som det har været. Bloggen bliver ikke invaderet af tanker omkring at være blevet mor, men vil forblive forbeholdt bøger og andre bogrelaterede oplevelser, så jeg håber at I stadig vil følge med også selvom aktiviteten bliver lidt mindre!


Jeg kan desværre ikke fortælle hvad LillePigen skal hedde endnu - for det er stadig uvidst, men mon ikke vi finder på et godt navn før eller siden!

11 kommentarer:

 1. Hvor er hun kær. Tillykke med hende.
  Glæder mig til det bliver min tur om små 2 måneder.

  SvarSlet
 2. Tillykke med den lille læsehest :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 3. Aww... Hun er så sød... Hyg dig en masse som mor.. Misunner dig ��

  SvarSlet
 4. Stort tillykke! Hvor er hun bare fin! <3

  SvarSlet
 5. Kæmpe stort tillykke, hvor ser hun yndig ud! :)
  Glæder mig til at høre mere om hvordan livet som nybagte forældre er.

  SvarSlet
 6. Stort tillykke, hvor er hun fin :)

  SvarSlet
 7. Også tillykke her Line - hun er et vidunder <3

  SvarSlet
 8. Tillykke med hende.. så lækker.. og nyd du hende nu.. Bøgerne skal nok vente på dig ;)

  SvarSlet
 9. Tillykke med hende - og husk at tiden flyver - så nyd hende - bøgerne venter på dig!

  SvarSlet
 10. Åh, stort tillykke med den lille nye bogorm - hvor er hun altså bare lækker! <3

  SvarSlet