mandag den 21. november 2016

Thomas Bekker; Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed

Thomas Bekker; Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed

Bagsidetekst:
En dag får detektiven Bearlock Bjørn og hans assistent Doktor Vaskebjørn et mysterium, som de skal løse. De skal finde ud af, hvordan Julemanden kan have så mange gaver i sin sæk, for han skal jo have gaver med til alle børn i hele verden. Sammen begiver de sig ud på en lang rejse til Grønland for at finde Julemanden, for han må være den eneste, der kan svare dem på det spørgsmål.

Som bagsideteksten fortæller skal Bearlock Bjørn og Doktor Vaskebjørn på en farefuld mission for at få svar på spørgsmålet om hvordan Julemanden kan have så mange gaver i sin sæk. Det går ikke stille af sig, og først skal kort og rute planlægges, og da de endelig når frem til Grønland er det store spørgsmål, hvordan de finder Julemanden - men mon ikke det løser sig selv? Og husk at man ikke må spise gul sne!

Det er en hyggelig og komisk fortælling om Julemanden og et af livets (i hvert fald hvis man er barn) store spørgsmål. Illustrationerne er meget tegneserieagtige, næsten i stil med Rasmus Klump, men de er detaljerede og står i fint samspil med teksten.

Sproget er nemt at læse og forstå, skriften er Comic Sans (som mange voksne nok er en smule træt af), men den er behagelig for øjnene at læse. Der er en fin humor deri, som både voksne og børn vil finde underholdende.

Selvom det er en "julehistorie" er den ikke delt op i kapitler, men er derimod en lang fortælling. Man kan dog sagtens dele historien op, hvis det bliver nødvendigt.

Alt i alt en fin og underholdende historie!

Tak til forfatteren for anmeldereksemplar.


Læs mere om Bearlock Bjørn her.

Fakta:
Forlag: Inkleaks.com
Udgivet i: 2016
Antal sider: 59
4 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar