mandag den 12. marts 2018

Katrine Memborg; K for Kardashian

Katrine Memborg; K for Kardashian

Bagsidetekst:
Familien Kardashian/Jenner fik sit eget reality-program i 2007. Dengang var der mange, der grinede af dem. I dag er alle fem søstre mega brands. De er blandt verdens mest googlede personer og ofte på forsiden af de helt store magasiner. Det ér en skør familie, men måske er det derfor, der er så mange, som følger med i deres farverige hverdag? De gør præcis, hvad de har lyst til - og er i øvrigt ligeglade med, hvad andre måtte tænke. Her kan du læse om de imponerende Kardashian/Jenner-søstre Kendall, Kylie, Kim, Kourtney og Khloé. Få et overblik over hele dynastiet, tjek din viden om familien i den store Kardashian/Jenner-quiz, og nyd bogens lækre billeder.

Jeg har en indrømmelse: jeg er en sucker for reality-tv! (I hvert fald noget af det) Min mand påstår dog hårdnakket at vores tv går i stykker hvis jeg ser det (han deler tydeligvis ikke min interesse!), men en gang i mellem tager jeg chancen og ser det alligevel (og jeg har fundet ud af at tv'et stadig virker bagefter!) Når jeg så endelig gerne vil se reality, er det ofte for at slå hjernen fuldstændig fra og når jeg heller ikke lige orker at læse, og ja, det sker faktisk en gang i mellem. Så synes jeg det er rigtig dejligt at ligge på sofaen, stene på Instagram og se fx "Keeping up with the Kardashian".

Jeg faldt over denne bog på Instagram og tænkte at den nok var total unødvendig at læse, men jeg havde lyst til det alligevel. For hvorfor skal jeg vide mere om dem? Og hånden på hjertet, så blev jeg faktisk ikke meget klogere. Vi hører om de fem søstre, deres forhold, skolegang, mobning, ægteskaber osv. Der var ting jeg ikke i forvejen vidste, men alt i alt blev jeg ikke klogere. Jeg var dog godt underholdt undervejs. For de lever et liv der er så langt fra mit eget at jeg ikke kan sætte mig ind i hvordan det må være. At køre i så dyre biler, bo i så store hus eller bare i det hele taget være kendt for at være kendt. Jeg forstår det ikke, men de har jo lavet det til deres livsstil og det er jo mega godt gået. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at det er hårdt arbejde, også selvom det ikke ser sådan ud, men at skulle være "på" hele tiden? Det må da være udmattende og hårdt. Samtidig kan man ikke have hemmeligheder - i hvert fald ikke særlig godt - fordi man konstant er omgivet af kameraer der følger ens mindste bevægelse. Mon det nogensinde er blevet filmet på tv at en af dem har pruttet?

Jeg har givet bogen 3 stjerner. Ikke som sådan fordi bogen er dårlig, men mere, unødvendig? Er det for hårdt at sige? Al informationen kunne jeg have fundet på diverse sider på internettet. Det er ikke fordi sproget er prangende eller det tekst der er, er specielt spændende skrevet, men alligevel bliver man indfanget i Kardashian/Jenner-familiens hektiske liv og fornemmer hvad de har gået igennem. Både som børn, med en opvækst fulgt på kamera, og som voksen, hvor alle forhold, fejl og familieskænderier er til offentlig skue - hele tiden!

Hvis du er til sladder, glamour og en bog der ikke kræver at du tager stilling til den, så kan denne fint anbefales. Jeg læste den på en time en aften med en kop varm the. Det fungerede fint for mig!

Fakta:
Forlag: Lindhardt & Ringhof
Udgivet i: 2016
Antal sider: 184
3 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar