fredag den 2. marts 2018

Februar wrap-up

Februar wrap-up

Så gik endnu en måned, og denne gang har jeg ikke fået læst så meget (i hvert fald ikke alt det jeg gerne ville). Jeg har ikke haft så meget tid, har haft planer på mine "læsedage" eller været en tur i Watford for se Harry Potter (mere om det i et andet indlæg). Samtidig er det blevet lidt småt med læsning i weekenderne, fordi Iris ikke sover så længe som hun har gjort. Jeg satser dog bestemt på at blive bedre til at holde fri på min fridag, så jeg netop kan få læst. Jeg følte ellers jeg var ved at komme godt i bund med mine anmeldereksemplarer, men der er selvfølgelig kommet en masse lækre nye bøger nu her, så stakken er vokset - igen. Ikke at jeg klager, det er så lækkert med nye bøger. Især når det er nogle bøger som mange udenlandske bookstagrammers sukker over på Instagram - her tænker jeg selvfølgelig på "Kragens kald" og "Hazel Woods".

Som sagt er det ikke blevet til så meget: 12 bøger. I alt 3152 sider. Jeg har også fået læst 181 sider af Cecelia Ahern's "Perfekt" og 156 sider af "A Court of Wings and Ruin" af Sarah J. Maas.

Jennifer Bell; Det rygende timeglas (De Ualmindelige, #2) (lektør)
Cecelia Ahern; Flosset
Bjarke Schødt Larsen; GHOST
Benni Bødker; Krystalskibet
Arwen Elys Dayton; Det endelige opgør (Seeker, #3)
Angie Thomas; The Hate U Give
Cecilia Torudd; En hurtig fest (lektør)
Leigh Bardugo; Kragens kald
H. C. Andersen; Tommelise (lektør)
Madeleine L'Engle; Et spring i tiden (lektør)
Katrine Memborg; K for Kardashian
Katharine McGee; Blændende højder

Månedens korteste bog:
"Tommelise" var med sine 48 sider den korteste bog jeg har læst i februar, men bestemt hyggelig læsning og dejligt at få lov til at læse et eventyr jeg holder meget af.

Månedens længste bog:
Det er "Kragens kald" med sine 464 sider.

Månedens dårligste bog:
Jeg vil ikke kalde den decideret dårlig, men en hel dog om Kardashian? Come on. Jeg skal nok forklare i et indlæg hvorfor jeg har valgt at læse den.

Månedens mest overraskende bog:
Her vil jeg vælge "Flosset". Jeg har hørt mange kollegaer og andre bogbloggere snakke om den, men jeg havde virkelig ikke troet at den var så god, spændende og virkelighedstro. Jeg ved godt at det skal fremgå som en dystopi og ude i fremtiden, men alligevel trækkes der tråde til vores virkelighed og måske er vi ikke så langt væk alligevel.

Månedens bedste bog:
Det er ikke svært. "Kragens kald" er uden tvivl (selvom jeg har læst mange andre gode bøger), den bedste jeg har læst i februar. Selvom sproget kan være lidt tungt til tider, fungerer det bare mega godt og jeg elsker Grisha-universet meget højt!

Hvad jeg håber at få læst i marts:
Jeg håber rigtig meget at få læst "Hazel Woods", "Førstelivet", "For altid, Lara Jean", "Spellslinger" og "Perfekt". Men som I ved er jeg utrolig dårlig til at holde hvad jeg sætter mig selv for. Lige pt, fordi jeg ikke har så meget tid at læse i, læser jeg utrolig lystbetonet. Hvilket gør at nogle bøger nok kommer til at ligge længere end andre. Det er bestemt ikke med vilje at jeg har det sådan, men jeg skal virkelig have lyst til den bog jeg vælger, for ellers bliver det bare ikke til noget.

1 kommentar:

  1. Jeg var tæt på at købe Spellslinger den anden dag, da jeg har en fiks idé om, at den er noget for mig :-)

    Glæder mig til at læse dit indlæg om Kardashian, som jeg ikke helt forstår, men ellers har et ret neutralt forhold til.


    Mvh.
    Den lille Bogblog

    SvarSlet