mandag den 25. februar 2019

Elle Kennedy; Bliv her [Anmeldereksemplar]

Elle Kennedy; Bliv her (WAGs, #2) [Anmeldereksemplar fra Flamingo]

Bagsidetekst:
Kan man forelske sig i én, man aldrig har mødt?

Hailey Taylor Emery har på fornemmelsen, at hendes yndlingsklient hos Fetch - en online-leveringsservice, hun er medejer af - i virkeligheden er ishockeystjernen Matt Eriksson. 

Selvom det er imod reglerne at tjekke folks profil, er hun 95 procent sikker på, at det er hendes livslange crush, hun hver dag sidder og skriver sammen med, og hvis dagligdag hun gør lettere. Da Hailey stadig slikker sårene efter sit forliste ægteskab, er hun mere end tilfreds med lidt harmløs flirt online - indtil hun en dag skal møde sin klient. Ansigt til ansigt.

Matt Eriksson kender alt til at have et knust hjerte. Han er stadig ikke kommet sig over, at hans ægteskab brød sammen eller over at være den eneste på sit hold, der kender sandheden - at professionel ishockey og seriøse forhold er en giftig blanding. Han ser sine døtre alt for lidt og kæmper med at håndtere sin ekskones mange krav. Den eneste person i hans liv, der virker til at kunne forstå ham, er én, han aldrig har mødt og som gemmer sig bag en sin skærm. 

Men det kan et par drømmebilletter til hans næste ishockeykamp måske ændre på. Hailey kan ikke modstå tilbuddet. Og Matt kan ikke modstå Hailey. 

Jeg er vild med Elle Kennedys "Off-Campus"-serie som jeg mange gange har omtalt her på bloggen og den nye serie, hvor hun har slået pjalterne sammen med Sarina Bowen, er bestemt også værd at stifte bekendtskab med.

"WAGs"-serien udspringer af omgangskredsen for hovedpersonerne i "Ham" og "Os", Wes og Jamie. Man behøver ikke at have læst dem før man går i gang med "WAGs", men jeg ville ikke være den historie foruden. Selvom det var første gang jeg læste en erotisk historie med to mænd i hovedrollen, så bliver det behandlet rigtig godt og snart glemmer man at det er to mænd, og har i stedet fokus på at det er to der elsker hinanden.

I "Bare en chance" er det Jamies lillesøster vi følger, og i "Bliv her" er det så en af Wes' holdkammerater vi møder. Det er Matt Eriksson, som vi har hørt om ham i de foregående bøger. Han blev skilt og hans liv faldt fra hinanden. Hailey, som Matt forelsker sig i, er også blevet skilt og skal, ligesom Matt, forsøge at finde tilbage til en normal tilværelse - og måske en fremtid med en ny kærlighed.

Skilsmisseemnet bliver behandlet rigtig godt og som læser føler man meget med Matt, for alt det han må igennem. Samtidig har man en lille mistanke om at der stikker mere under grunden for skilsmissen end Matt har fået at vide. Der er lidt drama der lige skal håndteres - hvilket det også bliver.

Som de andre bøger er denne let at læse. Den er helt bestemt underholdende og jeg nød den ligeså meget som de andre. Jeg hørte det meste af den som lydbog, på vej til og fra arbejde, og igen fungerer det virkelig godt med en kvindelig og mandlig stemme som oplæser. Det giver et rigtig godt spil imellem karakterene.

Hvis du tidligere har læst noget af Elle Kennedy eller bare er vild med historier om kærlighed, drama, sex, smukke og selvstændige kvinder og lækre mænd - så kan jeg varmt anbefale denne. Der er en del sex deri, men det bliver ikke for meget og ikke for vildt. Det passer rigtig godt til historien og til Hailey og Matt.

Tak til Flamingo for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: Stay
Udgivet i: 2017 (på engelsk) og 2019 (på dansk)
Antal sider: 301
5 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar