tirsdag den 24. marts 2020

Elle Kennedy; Chancen [Anmeldereksemplar]

Elle Kennedy; Chancen (Briar U, #2) [Anmeldereksemplar fra Flamingo]

Bagsidetekst:
Der kan ikke komme noget godt ud af at kysse Jake. Men mine forsvarsværker er svage lige i øjeblikket.
"Et kys," indvilliger jeg.
"Du vil ikke være tilfreds med bare ét."

Brenna Jensen drømmer om at blive sportsjournalist, men kæmper for at få foden indenfor. Så da hun får muligheden for et attraktivt praktikophold, går hun i panik til samtalen og kommer til at sige, at hun dater ishockeyspilleren Jake Connelly.

Sandheden er, at de ikke kan udstå hinanden.

Og udover, at han er arrogant, irriterende og alt, alt for tiltrækkende, så spiller han også på det rivaliserende hockeyhold.

Men Brenna har brug for, at Jake spiller hendes kæreste, og for hver falsk date kræver han en rigtig en. Hun beslutter sig for at tage chancen, selvom hun ved at hun ikke må falde for Jake. Under ingen omstændigheder ...

Det er vist efterhånden ikke nogen hemmelighed at jeg elsker Elle Kennedys bøger! Min forelskelse startede da jeg var på barsel med Iris og jeg blev introduceret for "Off-Campus" - en serie, der i min optik, stadig er det bedste hun har skrevet og en serie jeg stadig kan blive glad af at tænke på.

Elle er nu tilbage med en ny serie, der i stil, tone, udformning og humor, minder rigtig meget om "Off-Campus" - måske fordi nogle af personerne går igen i denne. De er dog ikke hovedpersoner mere, men er mere i periferien af den egentlige handling. Vi følger helt nye personer, der har deres helt egne problemer at tumle med.

Vi mødte Brenna i første bind, "Jagten" (læs min anmeldelse her), og allerede der, kunne vi nok godt sige os selv at der ville blive noget mellem hende og Jake - også selvom hun hårdnakket påstår det modsatte. De har en virkelig fed kemi og selvom de nok ikke vil indrømme det, passer de rigtig godt sammen.

Selvfølgelig er der drama og Brenna har også nogle ting med i bagagen, der gør det svært for hende at åbne sig overfor fyre. Jeg havde dog ret hurtigt regnet ud hvad dramaet bundede i, så det kom ikke som nogen overraskelse, men det gjorde ikke noget. Jeg var stadig underholdt hele vejen igennem og jeg kunne ikke slippe den da jeg først var gået i gang.

Elle Kennedys bøger er sådan nogen man kan nyde med både et glas rødvin eller varm kakao. De er underholdende, fængende og så snart man er begyndt på en serie, har man ikke lyst til at slippe den igen. Personerne kryber under huden på én og bliver næsten som en slags venner. Venner man går gennem tykt og tyndt med.

Jeg giver både den her serie og resten af Elles bøger, mine varmeste anbefalinger!

Tak til Flamingo for anmeldereksemplar.

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: The Risk
Udgivet i: 2020 (på dansk)
Antal sider: 416
6 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar