tirsdag den 26. april 2022

Christian Engkilde; Jordskælv [Anmeldereksemplar]

Christian Engkilde; Jordskælv (Pandora, #3) [Anmeldereksemplar fra Silhuet]

Bagsidetekst:
Fortiden har indhentet Pandoras far, og Enklaven har tvunget ham tilbage til den by, han flygtede fra mange år tidligere.

Pandora og Alexander følger efter, men de er dårligt trådt ind i Slummens støvede gader, før de bliver hvirvlet ind i spillet om hele befolkningens fremtid. En fremtid, der styrer lige mod kaos og død i et omfang, der ikke er set siden Toba udryddede størstedelen af jordens befolkning.

Pandora stilles over for umulige valg. Hvordan vælger hun side, når der er mennesker, hun elsker på begge sider af Enklavens høje mure? Ikke at vælge, kan hurtigt vise sig at blive det farligste valg.


"Jordskælv” er en storslået afslutning på en medrivende dystopisk fortælling.

Christian Engkilde har begået en virkelig spændende og medrivende serie om pigen Pandora, der lever i en verden der er forandret af et vulkanudbrud. I dette tredje bind i serien må Pandora endnu engang ud på en farefuld rejse for at redde sin far.

Pandora er stadig helt sin egen og gør tingene på sin egen måde. Hun vil helst bare storme ind og redde sin far, men må indse at ting tager tid og at hun får brug for alt den hjælp hun kan få – også den der kommer fra en uventet kant.

Jeg var godt underholdt og siderne vender nærmest sig selv. Jeg føler at Pandora virkelig er vokset gennem bøgerne og at hun føles som en troværdig hovedperson. For at den kunne have scoret topkarakter, skulle der have været kælet lidt mere for detaljer og den skulle have haft lidt mere dybde. Det kan være underligt at sige om en bog på 497 sider, men der manglede lige det ekstra.

Men! Det er en spændende og medrivende serie. Man er ikke helt klar over hvordan Pandora skal klare prøvelserne og der var da også et par gange, hvor jeg var i tvivl om det rent faktisk ville lykkes og det er fedt når man bliver holdt til ilden på den måde.

Nu gælder jeg mig til at se hvad Christians næste projekt bliver!

Tak til Silhuet for anmeldereksemplar.

Fakta:
Forlag: Silhuet
Udgivet i: 2021
Antal sider: 497
5 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar