torsdag den 9. januar 2014

Nicole Boyle Rødtnes; Skæbnedans


Nicole Boyle Rødtnes; Skæbnedans (Elverskud, #1)

Nu kom tiden til denne serie, indtil videre er det kun bind 1 og 2 der er udgivet. Jeg synes forsiden er meget indbydende at se på og teksten bagpå ligeså.

Bogen handler om de tre søskende, Azalea, Rosa og Birke, som bor hos deres far ude i skoven nær ved en lille by, hvor pigerne går i skole og holder danseforestilling hver måned - ikke fordi de har lyst, men ellers dør de. Pigerne er nemlig af elverblod og har brug for menneskeenergi for at overleve.

En dag begynder Malte på Rosa og Birkes skole, og han lægger mærke til Birke på en måde som ingen andre fyre har lagt mærke til hende før. Men Birke er bange, hun har set Rosas hjerte knust flere gange og ved ikke om hun tør give sig hen til de følelser hun begynder at mærke. Rosa overtaler hende til at give det en chance og Birke gør forsøget - indtil hun ved et uheld bruger elverblikket på Malte, som bliver fuldstændig sindsyg og forblændet af Birke.

Der sker flere ting som truer med at ødelægge deres hemmelighed om deres ophav. Azalea begynder at få syner, hvor hun først ser sig selv dø og siden andre. Der dukker en død elver op i åen der løber nær ved huset og faderens hemmeligheder bliver til sidst for meget for pigerne, men er sandheden meget bedre? Hvordan tackler tre 15-årige piger det når de finder ud af at deres far har løjet for dem hele livet? Samt at deres fjerde søster måske ikke er død alligevel?

Jeg glæder mig til næste bog i serien!

Fakta:
Forlag: Alvilda
Udgivet i 2013
256 sider

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar