mandag den 6. januar 2014

Kimberly Derting; The Last Echo


Kimberly Derting; The Last Echo (Body Finder, #3)

Endelig har Violet fundet sin plads i verden, det føler hun i hvert fald selv. Hun er glad for at være blevet optaget på Saras team med andre unge med specielle evner - selvom det er svært at være den nye i klassen. De forsøger alle sammen at hjælpe til i svære sager som politiet står på bar bund i. Sagen de arbejder på i denne bog omhandler en morder der samler på kærester - indtil han bliver træt af dem og kvæler dem.

Samtidig kommer Violet i en forfærdelig situation, da hun, mens de er på en politistation, møder en børnemorder, der ser sig "lun" på hende. Dette møde skal vise sig at være skæbnesvangert for hende - da han er opsat på at finde hende igen!

Denne bog er ligeså spændende som de foregående. Jeg synes Kimberly Derting er rigtig god til at få bygget en stemning op, så man ikke helt ved fx hvem der følger efter Violet. Samtidig gør de kapitler hvor vi følger morderen, at man sætter sig i hans sted også. 

I denne bog begynder det også at gå op for Violet at det er svært at lyve for sine venner og man kan mærke at det er et problem der tynger hende mere og mere. Selvom Jay ved hvad der foregår, har ingen af hendes bedste veninder nogen ide om at hun kan høre de døde og at hun er medlem af et special team der er sammensat af folk med "evner".

Jeg kan ikke vente med at læse sidste bind - der bliver virkelig lagt op til en meget spændende afslutning! For hvordan vil Violet tackle det, når en person hun stolede på, pludselig viser sig at være en af de onde?

Fakta:
Forlag: HarperCollins
Udgivet i 2012
358 sider

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar