søndag den 12. januar 2014

Gayle Forman; Where She Went


Gayle Forman; Where She Went (If I Stay, #2)

"Where She Went" begynder tre år efter "If I stay". I denne bog føler vi Adam, der er blevet rockstjerne og bandet har massiv succes. Adam dater en Hollywood-stjerne, bor i hus i L.A. og skal til at på tour med Shooting Star. Dog er Adam ulykkelig. Han tager antidepressive piller og er ved at miste lysten til at spille i bandet.

Han er stadig frustreret, ked af det og såret over at Mia har slået op med ham, uden advarsel eller forklaring. De snakker ikke om det i bandet og det er en velbevaret hemmelighed for omverdenen at de engang har været et par. Adam skal deltage i et interview fredag formiddag, som mislykkes fuldstændig - pga. intervieweren graver i fortiden og spørger til Mia.

Efter interviewet går Adam rundt på må og få i New York, indtil han når til Carnegie Hall. Udenfor hænger der en stor plakat af Mia - som skal spille den aften. Adam vælger at gå ind og høre koncerten og efter koncerten vil Mia snakke med ham og før han ved af det går de rundt og ser Mias yndlings steder i New York. Adam går og tænker over alt det han vil spørge Mia om og da han endelig tager sig sammen, får han ikke det svar han havde forventet - for hun har hørt hans bøn, og hun kan huske den!

Hans bøn om, at hvis hun bare kom tilbage, så ville han gøre alt for hende ...

"If you stay, I'll quit the band, go with you to New York. But if you need me to go away, I'll do that, too. Maybe coming back to your old life would just be too painful, maybe it'd be easier for you to erase us. And that would suck, but I'd do it. I can lose you like that if I don't lose you today. I'll let you go. If you stay."

Og hvis der er en chance for hun stadig elsker ham - selvom han bad hende blive efter hun havde mistet alting - er der så en chance for at de kan finde sammen igen?

Denne bog er - efter min mening - ikke ligeså god som "If I stay", men jeg synes det er tæt på. Der er løse tråde der skal bindes sammen for at forstå meningen med Mias exit ud af Adams liv og Adam selv må tage nogle hårde valg for at få det han længes efter. Læs den og nyd den!

Fakta:
Forlag: Doubleday
Udgivet i 2011
264 sider

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar