fredag den 25. august 2017

Line Leonhardt; Nelson i Rom [Sponsoreret]

Line Leonhardt; Nelson i Rom - [Sponsoreret indlæg af Calibat]

Bagsidetekst:
Nelson og hans lillebror Malthe er taget på ferie til Rom med mor og far, mormor og morfar. De voksne vil gerne kigge på ruiner, mens Nelson helst bare vil fange æg med sin nye app. Måske kan han endda finde guldægget. Nelson tager sagen i egen hånd og det bliver en ferie, aldrig vil glemme i Nelsons familie.

"Nelson i Rom" er en farvestrålende og humoristisk fortælling om at tage på ferie med små børn, om at kvalitetstid ikke altid er forstået på samme måde af alle i familien og om rent faktisk at være sammen når man er sammen - ikke blot fokusere på mobiltelefonen.

Line Leonhardt fortæller på fineste vis om en familieferie der går alt andet end planmæssigt. Selvom den godt kan ses som en løftet pegefinger til at afstemme forventninger til ferie, så bliver den ikke løftet på en streng og belærende måde, men derimod med humor og et glimt i øjet. Hvem har ikke prøvet at blive slæbt med på kulturferie når man egentlig helst ville blive hjemme?

Bogen er hyggelig letlæsning for de øvede læsere eller højtlæsning for de lidt mindre børn. Der er helt klart noget at hente for både store og små. Der er også mange samtaler emner der kan tages op ud fra bogen, som dem der er nævnt ovenfor, men den kan også give større søskende et indblik i deres små søskendes følelser.

Der er andre bøger i serien om Nelson - de kan sagtens læses uafhængigt af hinanden, og hvis man er til Vitello eller Villads så kan de varmt anbefales!

Tak til Calibat for anmeldereksemplar.

Fakta:
Forlag: Calibat
Udgivet i: 2017
Antal sider:78
4 ud af 5 stjerner