onsdag den 22. august 2018

Carey Heywood; Dem [Reklame]

Carey Heywood; Dem [Sponsoreret af PalatiumBooks]

Bagsidetekst:
Først kommer kærligheden, så kommer ægteskab, og så kommer ...

Da Will og Sarah Price slår sig ned som Mr. & Mrs., møder de en udfordring, som der ikke var nogen af dem, der havde regnet med. Alle deres venner har fået familie, men det er ikke lykkedes for dem, og det er ikke, fordi de ikke prøver.

Deres drøm om at være familie har altid inkluderet børn. Mens Sarah kæmper med frygten for at hendes kærlighed alene ikke er nok, bekymrer Will sig om, hvorvidt hun har opgivet for meget for ham. Ingen af dem ved, hvad de skal vente af livet, når de ikke venter barn. 

Sammen lærer de, at der er mere end en måde at være familie på.

Dette er tredje bind i en serie, vil jeg lige starte med at sige - jeg har ikke læst de to første, hvilket jeg nok burde have gjort. Ikke at jeg ikke forstod den her, der manglede bare en del brikker til puslespillet. Hvilket er lidt irriterende - for nu bliver læseoplevelsen af de to første, nok ikke helt det samme - nu ved jeg jo hvordan det ender. På den anden side kan det godt være min nysgerrighed vinder og jeg bliver nødt til at finde ud af hvad der skete mellem Will og Sarah.

Jeg vil ikke kalde denne bog for en erotisk bog - ikke på højde med Sylvia Day eller E. L. James' bøger i hvert fald. Der er en snert erotik over den og den er ikke så eksplicit i sine beskrivelser af de sex-scener der er. Hvilket faktisk er helt rart. Erotiske historier bliver tit - synes jeg - ensformige i deres beskrivelser af sex. Her er der sex, men som læser må vi selv forestille os hvordan det er. Det passer rigtig godt til historien, som er meget laid back. Der er lidt drama undervejs, men det er ikke noget særligt - Will og Sarah har jo fået hinanden. De har prøvet at miste hinanden, så nu gør de alt hvad de kan for at blive sammen. Det er dog interessant at se at de begge to kan tvivle på om de er gode nok. Sarah er i tvivl om Will vil have hende hvis de ikke kan få børn og det samme er Will. Sarah er usikker på om Will vil synes hun er smuk, hvis hun gik hen og blev gravid. Det er meget realistiske tanker de gør sig og det gør at historien føles nærværende. Jeg kan i hvert fald sagtens sætte mig ind i Sarah tanker om graviditet - jeg tror mange kvinder gør sig sådan nogen når de er gravide. Jeg gjorde i hvert fald.

Selvom historien er god, blev den bare aldrig rigtig spændende. Måske er det fordi jeg ikke har læst de foregående to. Jeg følte i hvert fald at jeg manglede kendskab til personerne, som jeg ikke opnåede ved blot denne ene bog. Dem der har læst de to første, har helt sikkert et bedre indblik i hvorfor Will og Sarah føler og tænker som de gør - det indblik manglede jeg. Samtidig synes jeg aldrig helt der blev drama nok. Selvom det drama der var, var realistisk, bliver det bare ikke nok til at få mig ud af stolen og bladre hastigt videre til næste side.

Hvis du dog trænger til en kærkommen lille kærlighedshistorie til at varme dig en søndag eftermiddag, så vil jeg dog helt sikkert anbefale bogen - men læs de to første, først, så tror jeg helhedsindtrykket er bedre!

Tak til PalatiumBooks for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: PalatiumBooks
Original titel: Them
Udgivet i: 2015 (på engelsk) og 2018 (på dansk)
Antal sider: 193
4 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar