onsdag den 1. august 2018

Juli wrap-up

Juli wrap-up

Juli var en sløv læsemåned. Nu tænker I nok, ja ja, den er god med dig, du nåede da alligevel en ordentlig stak. Og ja, det gjorde jeg - men jeg læste også 7 bøger på et døgn, det hjalp altså lidt! For juli er stået på sommerferie med Iris, og så er min læsetid lidt begrænset - endnu mere end den er til hverdag faktisk. For det er ikke alle dage at jeg har orket at læse når hun så sover til middag (hvis hun da vil sove!) - og heller ikke alle aftener jeg har læst. Faktisk har jeg stenet en del tv og jeg har fået tegnet - hvilket også har været rigtig dejligt. Det er også afslappende og det er vel det sommerferie skal bruges på! Afslapning og hygge! Og det har ikke været svært med det gode vejr vi har haft. Jeg tror aldrig jeg har tilbragt så meget tid udenfor. Vi har været ved stranden, i haven, i Fårup, på havnen og i det hele taget bare nydt det gode vejr. Når jeg har læst er det selvfølgelig også foregået i haven, selvom det nogle dage faktisk var for varmt til at sidde i solen - pyha! Jeg brokker mig ikke! Jeg synes det har været helt fantastisk - også selvom jeg ikke har fået læst så meget.

Jeg har læst 20 bøger, fordelt på 5081 sider (medregnet de 299 sider jeg har læst i "Kongens Ranger" og de 171 sider i "En konges vej, del 2) - så det er jo faktisk helt pænt, selvom jeg synes det har været lidt sløvt. Jeg har også fået læst nogle bøger på engelsk, som ikke bare var tegneserier, og det er jeg rigtig stolt af. Jeg vil forsøge at få læst i hvert fald en bog om måneden på engelsk - om det så bliver som lydbog eller almindelig bog er ligegyldigt, det er mest for at få det øvet lidt, så jeg ikke synes det er så slemt!

De læste bøger:
Robert Stevenson; Skatteøen (lektør)
Charlotte Cederlund; En lille, bange hund (lektør)
Julie M. Day; Skyggen fra Nord (Grænsen til Trafallas, #2)
Anne Arendse Thorsen; Filterløs (lektør)
Gail Carringer; Uskyldig (Soulless, #3)
Gayle Forman; Jeg er faret vild
Malene Sølvsten; Verden styrter (Ravnenes hvisken, #2,5)
Teri Terry; Afsløring (Mørkt stof, #2)
Charlotte Fischer; Ourea (Sjælevandrer, #2)
Joe Hill; Clockworks (Locke & Key, #5)
Joe Hill; Alpha & Omega (Locke & Key, #6)
Nagabe; The Girl from the Other Side, #4
Sarah J. Maas; A Court of Frost and Starlight
Sofie Riis Endahl; Øjebliksbilleder (lektør)
Cassie Beasley; Tumble & Blue
Judith Karr; Mog - den glemsomme kat
Judith Karr; Mog - bliver forskrækket (lektør)
Alexander Steffensmeier; Lottes lysfest (lektør)
Nikolaj Johansen; Moderlandets drage
Sara Lundberg; Fuglen i mig, flyver hvorhen den vil (lektør)

Månedens korteste bog:
"Lottes lysfest" er med sine kun 20 sider den korteste bog jeg har læst - men stadig en hyggelig billedbog!

Månedens længste bog:
Her tror jeg vist ikke der er nogen tvivl om at det må blive "Skyggen i Nord" - den er trods alt på 625 sider! Den måtte dog godt have været længere for min skyld!

Månedens mest overraskende bog:
Jeg vil vælge "Øjebliksbilleder" her. Jeg var meget overrasket over hvor oprigtig historien var, hvor meget jeg kunne nikke genkendende til og hvor skræmmende det er, at vi stadig skal fremstå perfekte for at være venner og gode ved hinanden. Alle har fejl, sådan er det - det er menneskeligt, derfor skal der være plads til os alle. "Øjebliksbilleder" bliver anmeldt senere, men det er en bog alle burde læse! Især unge i gymnasiet.

Månedens bedste bog:
Selvom jeg har fået læst endnu en bog med Feyre og Rhys - og jeg elsker dem - så er det ikke den, der er den bedste bog. Det er tilgengæld "Skyggen fra Nord" jeg vil vælge her. Både fordi historien er virkelig spændende og medrivende, men også fordi det er er så fedt at se når en forfatter udvikler sig. Jeg glæder mig meget til at læse videre om Grace!

Hvad jeg håber at læse i august:
Jeg er faktisk ved at have en overskuelig bunke anmeldereksemplarer til at ligge - der er stadig lidt, men nu kan jeg se bunden og jeg krydser virkelig fingre for at jeg kan få den helt væk i august. For så er jeg klar til at alle efterårets udgivelser! Derfor har jeg ikke noget specifikt jeg håber at få læst i august, jeg håber bare at få læst så meget af det jeg har til at ligge som muligt - så kan det også være at min dårlige samvittighed kan blive minimeret!
 
Hvad håber du at få læst i august?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar