mandag den 23. juni 2014

Sylvia Day; Tryllebundet


Sylvia Day; Tryllebundet

Da han træder ind i hendes liv, er hun knuget af sorg og fast besluttet på aldrig igen at give en mand nøglen til sit hjerte. Men kan Victoria modstå presset fra Max, hvis skjulte dagsorden det er at vække hendes lidenskab og tæmme den, så han får fuld kontrol over hende og den kraft, hun besidder? Og kan Max overhovedet løsrive sig fra Victoria, når hans mål er nået? I den forunderlige verden de lever i, hersker stærke kræfter, og den passion, der opstår mellem dem, sender dem ud på en rejse, de aldrig havde forestillet sig.

Victoria St. John er en Vandrende Ånd, en ånd der bliver bundet til en troldmand. Hendes troldmand, Darius, er blevet myrdet og han har overført alle hans kræfter til hende da han døde. Hun er nu i farezonen for at blive vild og utæmmet, og derfor bliver, Jægeren, Max Westin sat på sagen af Det Øverste Råd. Han har fået til opgave at tæmme hende, for derefter at overgive hende til en anden troldmand.

Men Victoria og Max forelsker sig og han vil have hende for sig selv - og selvom Jægere normalt ikke tager Vandrende Ånder. Hver gang de elsker, deler de hinandens kræfter og derved gør de hinanden stærkere og det for de brug for - for er bestemt ikke småting de står overfor, både i form af andre magiske kræfter, men også med almindelige menneskelige følelser, som jalousi.

Jeg havde egentlig glæder mig til at læse den her, men jeg må ærligt indrømme at jeg blev lidt skuffet. De andre bøger hun har skrevet, har jeg synes var virkelig gode og velskrevne, hvor der er masser af handling udover det erotiske. Denne her er ikke nær så god, den er stadig udmærket skrevet, men det overnaturlige aspekt er noget rodet og kunne sagtens have været udeladt - synes jeg. Det er lidt for overfladisk og siden bogen kun er på 181 sider når man ikke rigtig at komme i dybden med den side af bogen.

Er man bare ude efter en god erotisk bog der er hurtigt læst, er den her sikkert fin, men man skal ikke forventet det store mesterværk.

Fakta:
Forlag: Politikens Forlag
Udgivet i 2014
Originaltitel: Spellbound
Antal sider: 181
Læst på dansk
Genre: Erotik
Målgruppe: Voksne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar