torsdag den 25. juli 2019

Astrid B. Z. Madsen; Skovrå [Anmeldereksemplar]

Astrid B. Z. Madsen; Skovrå [Anmeldereksemplar fra People's Press]

Bagsidetekst:
16-årige Cas flytter til byen Granhjem, hvor han møder den mystiske Sara. Det er et held, at han er færdig med piger. Især de hemmelighedsfulde og utilregnelige af slagsen. Eller er han?

Cas bliver modvilligt draget af Sara og finder gradvist ud af, at hun har en mørk hemmelighed, der rækker helt ind i hjertet af den tætte skov omkring byen.

Har Cas det, der skal til for at rejse ind i mørket og finde sandheden om Sara? Og til at redde dem begge fra den ødelæggende forvandling, der har slået en klo i hende?

Den her fortælling var slet ikke som jeg havde regnet med - på den fede måde! Jo, jeg havde da forventet at der ville være noget skummelt som havde fat i Sara, men at det ville være så mørkt og dystert? Det havde jeg ikke forudset, men det er fedt! Jeg er virkelig fan af det mørke og dystre, som også findes i "Hazel Wood", "Skyggernes dronning" og for den sags skyld også i "Six of Crows".

Allerede fra start af er man som læser ikke i tvivl om at der sker mystiske ting i Granhjem - mystiske og endda overnaturlige ting. Skoven er vild og kan ikke tæmmes. Det er faktisk som om den prøver at tage hævn over den by der ligger midt i den. Cas bliver hvirvlet ind i dette mysterium, da han - imod sin vilje - får følelser for Sara. Hun gemmer på en hemmelighed, men det gør Cas også - en jeg faktisk ikke havde set komme, og som satte ham i et andet lys. Jeg synes det er forfriskende at hovedpersonen ikke nødvendigvis er god, og selvom Cas nok mest blev narret, så opførte han sig ikke udelukkende godt.

Som læser holdes vi hen i uvidenhed om hvad der helt præcist sker. Der er brødkummer vi kan følge, men vi får ikke det hele billede før til sidst - eller så er det bare mig, der ikke kunne regne det ud. Ligegyldigt hvad, så synes jeg, at det er fedt når man ikke helt ved hvad der foregår. Det trykker på de rigtige knapper, der giver lysten til at læse videre og blive klogere.

Det er alt i alt en meget medrivende og spændende romandebut - forfatteren kan roligt være stolt! For mig spiller det hele godt sammen. Personerne er plausible, deres tanker og følelser føles virkelighedstro. Handlingen er spændende og medrivende. Jeg slap den stort set ikke fra jeg begyndte til jeg sluttede og jeg glæder mig til at læse mere fra Astrids hånd.

Tak til People's Press for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: People's Press
Udgivet i: 2019
Antal sider: 237
5 ud af 6 stjerner

1 kommentar:

  1. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer, send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

    SvarSlet