fredag den 13. september 2019

Kate Clayborn; Begynderheld [Anmeldereksemplar]

Kate Clayborn; Begynderheld [Anmeldereksemplar]

Bagsidetekst:
Kit Averin er alt andet end en spillefugl, alligevel har hun lige vundet flere millioner i lotto sammen med sine to bedste veninder, Zoe og Greer. Til daglig er hun naturvidenskabelig akademiker med et stabilt job på det lokale universitet - og stabilitet er Kits primære mål i livet.

Ben Tucker bliver noget overrasket, da han finder ud af, at den naturvidenskabelige akademiker, han skal rekruttere til Beaumont Materials er en ung kvinde - og endda en smuk og særdeles skarpsindig en af slagsen. At overtale hende til at tage det vellønnede job, viser sig at være sværere, end han havde forventet.

Begynderheld er historien om den lidt nørdede Kit, hendes tætte forhold til veninder og ikke mindst mødet med Ben, der slår gnister i mere end en forstand. 

Nogle gange har man bare brug for en sød, hjertevarm og underholdende kærlighedshistorie. En der kun stiller det ene krav at den vil gøre dig godt tilpas. En historie der ikke er svær at læse eller forstå. En historie der får dig til både at smile og måske fælde en lille tåre. Sådan en historie er "Begynderheld" og jeg nød virkelig at læse den!

Jeg gik i gang med det en tidlig morgen på vej i bilen og jeg slap den ikke før om aftenen da jeg havde vendt sidste side. Nok er den amerikansk, men det bliver aldrig for meget. Det bliver ikke overdrevet, til gengæld er det lige tilpas. Der er en del drama, men det føles plausibelt og som noget der godt kunne ske i virkeligheden. Som læser kunne jeg relatere til mange af de følelser som både Kit og Ben føler. Deres kærlighed som vokser stille og roligt og til sidst bliver altopslugende.

Indrømmet, meget af fysiksnakken, partikelforskningen og det tekniske forstod jeg ikke, men det lød virkelig spændende og det er helt tydeligt at Kit brænder for sit fag og for sin faglighed - og at hun ikke vil sælge ud, bare fordi hun får et godt tilbud.

Serier der omhandler en venneflok kan jeg rigtig godt lidt - især hvis man føler at man bliver en af vennerne. Så kan de være svære at slippe igen. Som med "Off-Campus", der virkelig er en af mine yndlings new-adult serier. Denne er tæt på at være ligeså godt og det siger ikke så lidt! Personerne i "Begynderheld" er lidt ældre end i "Off-Campus", men deres sammenhold, humor og loyalitet er den samme og det føles velkendt og hjemligt at læse bogen.

Som skrevet læste jeg den på en dag. Jeg var virkelig hooked på at finde ud af hvad der sker mellem Kit og Ben. Hvad der gør at de brænder for hver deres arbejde. Hvordan de klarer deres kriser og problemer - og hvordan kærligheden blomstrer. Der er, som i mange af Flamingos bøger, sex heri, men det er fint beskrevet og overtager ikke historien.

Hvis du trænger til en feel good bog, med en fremragende historie, gode personer og humor, så læs "Begynderheld" - og glæd dig, ligesom mig, til resten af serien, hvor vi forhåbentlig kommer til at lære Kits veninder bedre at kende!

Tak til Flamingo for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: Beginner's Luck
Udgivet i: 2017 (på engelsk) og 2019 (på dansk)
Antal sider: 313
5 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar