onsdag den 28. august 2024

Brynne Weaver; Butcher & Blackbird

Brynne Weaver; Butcher & Blackbird (The Ruinous Love Trilogy, #1)

Bagsidetekst:
Every serial killer needs a friend. Every game must have a winner.

When a chance encounter sparks an unlikely bond between rival murderers Sloane and Rowan, the two find something elusive—the friendship of a like-minded, pitch-black soul. From small town West Virginia to upscale California, from downtown Boston to rural Texas, the two hunters collide in an annual game of blood and suffering, one that pits them against the most dangerous monsters in the country. But as their friendship develops into something more, the restless ghosts left in their wake are only a few steps behind, ready to claim more than just their newfound love. Can Rowan and Sloane dig themselves out of a game of graves? Or have they finally met their match?


Den her bog, ikke? Den har været overalt i mit BookTok/Bookstagram-feed i virkelig lang tid og selvom jeg købte den fysiske bog (fordi den jo skal stå som trofæ på min bogreol), så vidste jeg at jeg kom til at lytte til lydbogen, i stedet for at læse den selv.

Jeg har hørt vilde lydbøger før. Altså "Hauting Adeline" var nice, fordi den mandlige oplæser har en fantastisk stemme, "Sadie" var fed, fordi hele podcast-setuppet og de mange stemmer, virkelig fungerede. "Magnus Chase" var god, fordi Laus Høybye gør et virkelig godt stykke arbejde og "Tag gaden tilbage" var awesome fordi der var de mange lydeffekter.

Men den her!? Oh my God, det er jo den vildeste oplevelse jeg har haft. Udover at have to fremragende oplæsere, Lucy Rivers og Joe Arden (som btw har den lækreste irske accent!!), så spillede alt andet. Måden de læste op på og at deres stemmer var i hinandens kapitler - ja tak! Ophidselsen der kunne høres når ting spidsede til - ja tak. De mumlende lyde af folk der var kneblet og ikke kun sige noget - ja!

Jeg ved det lyder mærkelig, underligt og som noget man ikke vil have i sin lydbog, men det fungerede bare, virkelig virkelig godt!

Og jo, jeg har efterhånden læst en del dark romance, men ikke på denne måde. Ikke med to seriemordere der er ude efter seriemordere. Ikke med to personer der så indædt tror på at de er uelskelige og monstre. Ikke med så fed en historie at jeg slet ikke kunne lægge den fra mig.

Jeg har grint højlydt i min bil og fortalt mine kollegaer om den. Der er bestemte scener (bl.a. cookies & cream og Mama Mead) som jeg ikke lige vil glemme, men som stadig får mig til at trække på smilebåndet.

Sjældent har jeg været så underholdt, fascineret og frastødt på samme tid. Jeg er vild med det og ja, bog nummer to er købt, som både fysisk bog og lydbog og jeg glæder mig til at jeg kan kaste mig over den.

Fakta:
Forlag: Piatkus
Udgivet: 2023
Antal sider: 360
6 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar