onsdag den 14. august 2024

S. T. Gibson; Evocation

S. T. Gibson; Evocation

Bagsidetekst:
The Devil knows your name, David Aristarkhov.

As a teen, David Aristarkhov was a psychic prodigy, operating under the shadow of his oppressive occultist father. Now, years after his father’s death and rapidly approaching his thirtieth birthday, he is content with the high-powered life he’s curated as a Boston attorney, moonlighting as a powerful medium for his secret society.

But with power comes a price, and the Devil has come to collect on an ancestral deal. David’s days are numbered, and death looms at his door.

Reluctantly, he reaches out to the only person he’s ever trusted, his ex-boyfriend and secret Society rival Rhys, for help. However, the only way to get to Rhys is through his wife, Moira. Thrust into each other’s care, emotions once buried deep resurface, and the trio race to figure out their feelings for one another before the Devil steals David away for good…


Jeg har læst meget forskelligt fantasy, men det er faktisk overraskende sjældent at jeg læser noget om ånder, dæmoner og det overnaturlige - i hvert fald som det er beskrevet i den her bog.

Vi er i en nutidig verden, men hvor hovedpersonerne har et tag i det overnaturlige, hvad end det er at læse auraer, fremkalde dæmoner eller være synsk. Hele paletten er repræsenteret og det fungerer overraskende godt - især fordi de også lever normale liv ved siden af deres overnaturlige beskæftigelser.

Udover at være interessant på det magiske niveau, er karaktererne også ganske fascinerende. Hvor man måske kunne tro at de bare havde styr på det hele, er det tydeligt at alle tre har bagage med, som de skal konfronteres med på den ene eller anden måde.

Selvom vi ikke har afdækket alle hemmeligheder endnu, er dem der er afsløret, nogen der går lige i hjertet og giver en dybere forståelse for den person. 

Samtidig spirer der (u)velkomne følelser frem og jeg er spændt på at se hvor vi bevæger os hen i den næste bog. Der er i hvert fald lagt op til heftige sager, hvis man skal vurdere det ud fra den smule spice der er i den her. For der er ikke meget, men det er velplaceret og giver mening for historiens fremdrift. 

Jeg er stor fan af historier der bliver fortalt i dual point of view og heri får vi alle tre; David, Rhys og Moira, hvilket giver en virkelig godt dynamik og fremgang i historien. Vi forstår også bevæggrunde og følelser noget bedre når vi er inde i hovedet på personen.

Slutteligt vil jeg bare rose den virkelig smukke udgave af bogen som Book In A Box har fået designet. Ikke alene er forsiden virkelig fed og giver den der mystiske overnaturlige vibe, som hele bogen emmer af, men samtidig er de malede sider i en liga for sig. Sjældent har jeg set noget så flot og det er helt klart en bog der kommer til at stå med siderne ud i reolen.


Modtaget som ambassadørgave.

Fakta:
Forlag: Angry Robot
Udgivet i: 2024
Antal sider: 301
5 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar