mandag den 30. oktober 2017

Plan with me #5: November

Plan with me #5: November

Jeg ved simpelthen ikke hvad der sker - jeg synes tiden går så hurtigt! Oktober er bare fløjet forbi og nu er det snart november, herefter december og jul og så er det tid til et nyt år. Det er er vildt. Et nyt år betyder også en ny kalender og jeg er så småt begyndt at sætte den nye op, men jeg bliver jo hele tiden fristet af mange nye ting, så om det bliver i den jeg har igangsat eller en anden, vil tiden vise.

Nu vil jeg vise jer hvordan november ser ud. Jeg skrev i mit oktoberindlæg at jeg synes den manglede lidt farve, det har jeg så sandelig lavet om på i november og jeg er helt vild med det. Samtidig har jeg prøvet nogle nye ting for første gang, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver disse.

Min coverside er lavet med vandfarver og mine Staedtler Pigment Liner. Teksten er skrevet med mine Crayola Washable Supertips og jeg elsker virkelig at male med dem! Jeg har en pakke med 50 i, købt på Amazon, og der er virkelig mange nuancer af næsten alle farverne - det er så fedt!


Jeg holder mig stadig til den lille kalender, og jeg synes virkelig den passer godt til mine behov. På siden med læste bøger har der tidligere også været en to do til den næste måned, men den føler jeg overhovedet ikke at jeg har brugt, så den er fjernet. Igen har jeg malet med Crayola, vandfarve og det gnidrede farve på kalendersiden, er lavet ved at male med Crayola'erne på en plastikpose og så lægge den på siden - virkelig smart! Man kan også gøre det og sprøjte lidt vand på posen inden man lægger den på siden, så bliver farverne ikke helt så skarpe som disse.


Som sagt er jeg gået lidt amok med farver i denne måde, og jeg er faktisk blevet ret pjattet med mine træer. I starten var jeg lidt usikker på om, jeg ville kunne lide dem, men jeg er blevet glad for dem.


Jeg holder fast i mit ugedesign fra oktober, hvor jeg har arbejdsrelaterede aftaler, møder og andet til venstre, og en mindre række til private aftaler. For mig fungerer det rigtig godt. Jeg lavede den første uge, inden jeg kom i tanke om at vi jo starter midt i en uge, ups! Men hva' faen, det går nok. Træerne er lavet på samme måde - Crayola på en plastikpose og så trykket ned på siden. Grenene er tegnet med min Tombow Dual Brush Pen i sort.


Jeg ville egentlig have lavet et helt tema bare med nøgne træer og sort/grå/hvid baggrund, men jeg tror at det ville have været for dystert, så jeg glad for at jeg valgte kun at lave en uge "mørk". Det er også fedt at have så mange forskellige slags træer!


Jeg besluttede at holde den sidste uge på en halv side, hvilket også passer rigtig fint, da jeg har ferie i den uge og derfor ikke skal noget arbejdsrelateret. Samtidig giver det mig plads til at lave en masse julesider. For jeg nærmer mig slutningen af min kalender - jeg er spændt på om jeg kan presse ét år i en kalender til næste år. Hvis jeg har regnet rigtigt, så kan jeg godt.

Jeg kan godt afsløre af decembertemaet bliver jul!! Stor overraskelse!

Tak fordi I læste med!

Materialer brugt:
Leuchtturm 1917 a5 stort med tern
Crayola Washable Supertip (kan købes her)
Tombow Dual Brush Pen (kan købes her)
Staedtler Pigment Liner

1 kommentar: