onsdag den 2. maj 2018

April wrap-up

April wrap-up

Puha da den her måned. Der har virkelig været knald på - på alle sider! Både på arbejde, hvor vi har haft travlt med litteraturfestivallen Ordkraft og alle mulige småting der har taget tid. Der har været lukkedage pga. sygdom i dagplejen, så vi har haft bedsteforældrene i gang med at lege barnepiger. Samtidig har Emil været en del syg, så jeg har skulle løbe ekstra stærkt derhjemme med både at passe Iris, hund og hus - puha, der har ikke været mange pusterum i løbet af dagene og mine weekender er fløjet forbi og jeg har slet ikke følt jeg har haft weekend. Jeg kan virkelig mærke på mig selv at der har været meget at se til, og jeg har svært ved at falde ned og slappe af - for jeg burde jo lave ting i huset, gøre rent og vaske tøj og ikke bare stene tv. Forleden orkede jeg dog hverken at læse eller tegne i min bullet journal, så der så jeg en film og det var faktisk rigtig rart at slå hjernen fuldstændig fra.

Sjovt nok repræsenterer min bogstak overhovedet ikke den travlhed, for jeg har virkelig fået læst meget. Jeg ved ikke om jeg, netop pga. travlheden har været meget opmærksom på at holde mig i gang hele tiden - også med at læse. Når Iris sov om eftermiddagen har jeg læst og om aftenen når hun var kommet i seng. Samtidig har jeg hørt lydbog på min køretur til og fra arbejde.

Det er blevet til 27 bøger - heraf 3 lektørbøger - fordelt på 6274 sider. Jeg har stadig gang i "The Black Witch" som lydbog, så det er kun lige de 115 sider jeg har nået at læse der er medregnet i dette tal.

De læste bøger er:
Michael Kousgaard; Turturrinitårnet (Blåskæg, #3)
Fabien Nury; Silas Corey : Zarkoff testamentet, vol. 1
Fabien Nury; Silas Corey : Zarkoff testamentet, vol. 2
Åsa Larsson; Maren (PAX, #9)
Ralph Meyer; Rigmandens sidste måltid (Undertaker, #1)
Ralph Meyer; Gribbenes dans (Undertaker, #2)
Ralph Meyer; Slagteren fra Sutter Camp (Undertaker, #3)
Ralph Meyer; Hippokrates' skygge (Undertaker, #4)
Neil Gaiman; Nordisk Mytologi
Stephanie Perkins; Når ingen hører dig skrige
Annie Bahnson; Hvor solen skinner om natten
Pam Smy; Thornhill
Sissel Moody; Den magiske sten (Forbandelsen over Laitana, #1)
Cassandra Clare; The Mortal Instruments: The Graphic Novel, vol. 1
Jen Wang; The Prince and the Dressmaker
Kerry Drewery; Dag 7
Becky Albertalli; Leah på offbeatet
Monica Murphy; Mere end venner
Monica Murphy; For evigt
Melissa Albert; Hazel Wood
Cassandra Clare; Sølvmasken (Magisterium, #4)
Amanda Maxlyn; Stille
Kristen Callihan; Sendt til tælling (Game on, #1)
Katja Alves; Muffinklubben - kæledyr og kaos (lektør)
Trine Bundsgaard; Tilde - Overlevelsesguide til det perfekte liv #1 (lektør)
Trine Bundsgaard; Tilde, - Kærlighedskarrusel for fuld skrue #2 (lektør)
Becky Albertalli; Fordelen ved hemmelige forelskelser

Månedens tyndeste bog:
Tegneserien, "Undertaker", om bedemanden Crow er de tyndeste bøger jeg har læst i denne måned med deres 54 sider.

Månedens tykkeste bog:
Pam Smy's "Thornhill" er den tykkeste bog med sine 558 sider. Det er dog ikke den der har taget mig længst tid at læse, men det fortæller jeg mere om i anmeldelsen af den, der kommer senere.

Månedens mest overraskende bog:
"Hazel Wood" var slet ikke som jeg havde forventet og det var fedt at blive positivt overrasket over en bog, som jeg troede ville være lige til at gå til, det var den slet ikke og den var langt mere dyster og mørk end jeg havde forestillet mig. Den er dog ikke mindre fed af den grund!

Månedens bedste bog:
Jeg tror jeg vil vælge "Sendt til tælling" som den bedste bog jeg har læst i april. Det er længe siden jeg har læst noget new adult med lækre fyre, flotte piger og en medrivende historie og det var dejligt. Den fik mig både til at grine og knuste mit hjerte - jeg drømmer stadig lidt om "Battle Baylor"!

Hvad jeg vil læse i maj:
Uha, det er jo altid svært for mig at sige, men jeg håber at jeg kan få læst "Game on"-serien færdig, "Drømmetyvene" og "For altid, Lara Jean" håber jeg også at få læst. Og selvfølgelig, den nye af Patrick Ness! Den glæder jeg mig virkelig meget til og mine forventninger er tårnhøje!

Hvad håber I at få læst?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar