tirsdag den 11. februar 2014

Kimberly Derting; Dead Silence


Kimberly Derting; Dead Silence (Body Finder, #4)

Denne bog begynder et stykke tid efter Violets kidnapning, som vi sluttede "The Last Echo" af med. Violet kæmper med det aftryk som mordet på Caine har efterladt, nemlig en melodi som kun hun kan høre - mere præcis Moonlight Sonata. Hun ligger vågen om natten og lytter, indtil trangen overmander hende og hun tager sine sovepiller.

Violet er stadig en del af Saras team, selvom hun prøvede at stoppe, men Dr. Lee "overbevidste" hende om at hun skulle blive - hvilket vil sige at han pressede hende og truede hendes familie.

På Violets første dag i skole efter sommerferien venter der en overraskelse - i form af Rafe og Gemma der pludselig også skal starte i skole! Jay er begejstret! Chelsea er ellevild og Violet er i syvsind. For hun ved stadig ikke helt hvad der er mellem hende og Rafe. Kort efter skolestart er Violet på vej til fest ved søen da et ekko finder hende og trækker hende mod et hus. Violet kæmper med trangen til at følge efter og giver til sidst efter for ekkoets magt. I huset venter der en frygtelig opdagelse...

Violet bliver også klogere på sine evner ved hjælp fra hendes mormors dagbøger, som hendes mor har fundet på loftet. Gennem disse dagbøger får Violet en bedre forståelse af hvad hendes mormor har været igennem - som minder meget om de ting Violet selv slås med. Samtidig finder hun ud af hendes mormor også har levet et liv med mange hemmeligheder og at Violet bestemt ikke er den eneste som har arbejdet for Centret.

Udover at kæmpe med tanken om selv at være morder, er alle Violets løgne ved at gøre livet surt for hende. Jay er træt af at hun skjuler ting for ham og blandt veninderne er det især Chelsea der føler at Violet holder ting fra dem, og hun sætter sig for at finde ud af hvad disse ting er!

Pludselig er Violet ved at blande flere mennesker ind i hendes liv af løgne og fare, og hvordan vil hun klare sig når hun står ansigt til ansigt med endnu en morder? En morder der også er tæt på at gøre det af med en hun elsker...

Jeg har holdt meget af denne serie og denne bind er bestemt ikke nogen undtagelse. Jeg synes virkelig Kimberly Dertings måde at skrive på er spændende og livagtig. Kapitlerne hvor man følger morder(ne) giver et indblik i hvad de har været udsat for i deres liv. Jeg er ikke helt klar over om der kommer flere, for selvom bogen har en "slutning", er det bestemt ikke en endegyldig en af slagsen. Selvom Violet kæmper med overnaturlige problemer, er bogen (og de andre bøger) fyldt med virkelige problemer også. Både problemer med kærester, veninder og forældre er godt portrætteret blandt al det uvirkelige. Jeg har været godt underholdt hele vejen igennem og vil klart anbefale denne serien til dem der er blevet trætte af vampyrer og varulve.

Fakta:
Forlag: HarperCollins
Udgivet i 2013
389 sider

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar