lørdag den 19. april 2014

Mark Frost; Paladin-profetienMark Frost; Paladin-profetien (The Paladin Prophecy, #1)

Will West er en almindelig dreng, det tror han i hvert fald selv, indtil en dag hvor sorte biler og mænd i sort tøj følger efter ham og han løber hurtigere end nogensinde før.

I skolen får han at vide at han har klaret sig utrolig godt i test, som det kun tog ham 20 minutter at lave, og han bliver tilbudt et stipendium til en meget eksklusiv skole. Da hans mor kommer på skolen og at deltage i gælden er der noget galt - hans mor er ikke længere hans mor, jo på ydersiden, men det er som om hun mangler noget. Jo flere mærkelige ting Will kommer ud for i løbet af dage, jo hurtigere går det op for ham at han muligvis kun er sikker på den nye skole, så han får det arrangeret sådan at han kan starte med det samme.

Skolen er utrolig - aldrig noget Will havde forestillet sig før. Han skal bo i "enhed" med 3 andre elever, og disse 3 studerende bliver hans venner og fortrolige - og dem får han brug for. Men Will har svært ved at åbne sig, for hvad nu hvis de ikke tror på ham eller de forråder ham?

Will falder over en "klub", der kalder sig for Karl den Stores Riddere og dette fund bliver skæbnesvangert - ikke alene for ham, men også for sine venner, skolen og sine forældre. Og så er der lige den lille detalje at Will er Indviet ....

"Paladin-profetien" er en rigtig god og spændende fantasybog, der vil være god til drengene der har svært ved at finde noget litteratur blandt alt det andet fantasy. Der er fart over feltet hele tiden, selvom der er mange detaljer man skal have styr på, så synes jeg at det var en page-turner - jeg glæder mig til 2'eren og håber den kan leve op til forventningerne!

Fakta:
Forlag: Høst & Søn
Udgivet i 2013
Original titel: The Paladin Prophecy
Antal sider: 479 sider
Læst på dansk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar