mandag den 14. april 2014

Suzanne Collins; Gregor - og det tavse varsel


Suzanne Collins; Gregor - og det tavse varsel

Næstsidste bog i serien om Gregor skuffer ikke - måske lige med undtagelse af slutningen ....

Gregors mor er stadig indlagt i Regalia, så Gregor og Boots har besøgt Underlandet mange gange siden sidst de var der. Under en fest i Regalia, kommer en flagermus med Luxa's krone, som hun gav til musene med besked om at sende tilbage hvis de nogensinde fik brug for hendes hjælp. Luxa ser det som et nødråb og sætter alt ind for at finde frem til dem i tide.

Gregor og deres andre følgesvende tager med på denne farefulde tur, der løfter sløret for den ene skrækkelige sandhed efter den anden. Bødlen, rotten, som Gregor skulle dræbe, har skumle planer med musene og med hele Underlandet. Der er en forfærdelig profeti som Gregor ikke kender, men som bestemt ikke vil ham noget godt.

Deres udflugt ender desværre ikke som de havde regnet med, og de oplever noget som de aldrig vil glemme - et blodbad, som var forudsagt i gammel profeti, forklædt som børnesang.

Gregor sendes tilbage til Regalia, mens Luxa, Flænser og de andre forsøger at samle en hær til forestående krig med rotterne ..... og der slutter vi så ....

Vi ved ikke om Gregor får profetien at vide, om han får sendt sin syge mor og Boots sikkert hjem eller om Luxa når frem til sit mål ..... men mon ikke disse spørgsmål bliver besvaret i det afsluttende bind? Jeg håber!

Fakta:
Forlag: Gyldendal
Udgivet i 2014
Original titel: Gregor and the Marks of Secret
Antal sider: 275 sider
Læst på dansk
Målgruppe: 9-13 år

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar