fredag den 30. maj 2014

Mark Frost; Paladin-profetien - Alliancen


Mark Frost; Paladin-profetien - Alliancen (The Paladin Prophecy, #2)

For Will føles det som en evighed siden, han måtte flygte fra sit hjem. Men faktisk er det ikke engang et år siden, han ankom til Centeret. Will har både afsløret en mørk loge af ældre elever og opdaget nye sider af sig selv, han ikke vidste, han havde. Sammen med sine venner bliver Will derfor på skolen sommeren over for at grave dybere i den århundredelange konflikt, som det snart viser sig at ikke bare Centeret, men også de selv er forbundet til. Will må hurtigt lære at skelne ven fra fjende i forberedelserne på en kamp, der ikke kun rækker ud over skolens grænser, men også verden som han kender den.

Will er ved at komme sig over "tabet" af sine forældre, og den bedste medicin er hård træning. Han presser sig selv mere og mere, og bliver klogere på hans evner. Will og vennerne opsøger "Manden med nøglerne" og han giver dem en mission - find nøglen til hans bur og han vil fortælle dem alt han ved om Ridderne og forsøgene. Dette bliver begyndelsen på en farefuld rejse, langt ned under jorden, men først skal Will have adgang til indgangen. Det får han ved at få et job - et job som viser sig at være ganske brugbart, på flere måder!

Will og gruppen opdager noget de aldrig havde troet muligt - en by under skolen, som er meget meget gammel, men de er desværre ikke de eneste der kender til den, og det er lige ved at koste Will livet da de bliver opdaget på det topmoderne hospital i den tusindår gamle by ... (?!)

De opdager mere end de egentlig havde forestillet sig, men deres opdagelser er ikke gratis og snart finder Will ud af at der er en forræder blandt dem, endda en han er kommet til at holde rigtig meget af!

Jeg synes denne serie er virkelig god - der sker noget! Samtidig er den spændende handling krydret op med sjove/dumme/underholdende kommentarere, hvilket gør at det hele flyder rigtig fint. Ligesom bogen er ved at blive alt for spændende sker der dog noget - så jeg glæder mig rigtig meget til det afsluttende bind, hvor der forhåbentlig bliver bundet sløjfe på alle de løse ender!

Fakta:
Forlag: Høst & Søn
Udgivet i 2014
Original titel: The Paladin Prophecy. Alliance
Antal sider: 308
Læst på dansk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar