søndag den 26. november 2017

Adventskonkurrence

Adventskonkurrence

Lige om lidt siger kalenderen december og så er det snart jul. Jeg holder meget af denne årstid, mest pga traditionerne omkring juledagene. Når der skal pyntes til jul hos mine forældre plejer jeg at komme og hjælpe, mens vi hører musik og hygger os. Juleaften hos mine forældre foregår det altid på samme måde og det sætter jeg meget stor pris på. Jeg kan godt lide at det er det samme hver gang jeg er der, det giver en form for ro og tryghed som jeg forbinder med jul.

Jeg holder selvfølgelig også af årstiden fordi det er der vi viser lidt ekstra omsorg for hinanden, hygger lidt mere i hinandens selskab og ved at glæde hinanden med gaver. Det med at tænde op i pejsen når der er koldt udenfor og se en hyggelig film eller læse, er også noget jeg forbinder med denne årstid. Eller gode gåture i skoven når der er frost og klart vejr. Når jeg udvælger julegaver forsøger jeg så vidt muligt at finde noget personen tidligere har udtalt at de ønsker sig eller på anden vis givet udtryk for at de mangler. Selvom jeg også følger ønskelister, er det andet nu alligevel lidt sjovere.

Det samme gør sig gældende med adventsgaver, som i mine øjne er en hyggelig måde at tælle ned til jul på. Derfor vil jeg i år forkæle fire heldige vindere med fire boggaver som vil blive uddelt hver søndag i advent. Lyder det ikke hyggeligt?

Der er forskellige bøger på højkant og hver søndag vil der komme et indlæg med en lille ting man skal gøre for at være med i konkurrencen. Sammen med bogen vil der selvfølgelig også være lidt julegodter, for ingen jul uden slik og søde sager!

Jeg håber I har lyst til at deltage allerede på søndag når første bogpræmie bliver offentliggjort!


[Nogle af præmierne er sponsoreret af forlagene - mange tak for det - andre har jeg selv købt]

6 kommentarer:

 1. Lyder rigtig hyggeligt med en Adventskonkurrence.

  SvarSlet
 2. Godaften,
  jeg elsker også når julen er i fast rytme, sågar vores julepynt har faste pladser. Det giver ro så julestemningen kan nydes.
  Fin idé med boggaver hver advent, jeg skal nok kigge med.
  Glædelig snart juletid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det også her - julepynten skal stå hvor det plejer, ellers er det helt forkert :) Tak fordi du vil kigge med og glædelig snart jul til dig også!

   Slet
 3. Svar
  1. Tak! Det håber jeg også det bliver :)

   Slet