onsdag den 8. november 2017

Gail McHugh; Puls [Sponsoreret]

Gail McHugh; Puls [Sponsoreret boggave af Flamingo]

Bagsidetekst:
"Ved du, hvor skræmmende det er at ønske sig noget så meget, at man er villig til at ændre hele sit liv for det?"

Emily har forladt sin første kærlighed, aflyst deres bryllup og den fremtid, de havde sammen, for at vinde den mand tilbage, hun har indset, hun ikke kan leve uden.

Men i håb om at glemme hende er Gavin rejst til Mexico, og Emily må følge efter for at overbevise ham om, at deres kærlighed er værd at give en chance til - og at kæmpe for.

Jeg kan ligeså godt sige det fra start af: jeg var virkelig skuffet over denne bog. Ej, skuffet er faktisk ikke ordet, men jeg brød mig ikke om den - jo starten, men så blev det for meget.

Først vil jeg dog sige at jeg er virkelig vild med første del, "Kollision" - jeg synes den havde det hele. Humor, drama, kærlighed, venskab og karakterer jeg kunne forstå og relatere til. En handlingen der var spændende og som holdt mig fanget næsten fra første side. Desværre er anden del ikke nær så god. Selvom "Puls" er skrevet i samme stil som "Kollision". Vi skifter mellem at høre fra Emily og Gavin og det fungerer rigtig godt. Deres venner er stadig med og bringer god humor ind i historien, men så slutter det gode også. 

Bagsideteksten lægger op til at det meste af handlingen skal foregå i Mexico hvor Emily skal forsøge at vinde Gavin tilbage, niks. Det gør den ikke. De første 90 sider gør, og så er kampen afgjort. Der er mere drama i historien, men jeg vil ikke spoile for meget, så jeg vil ikke sige mere om det her. Jeg synes dog at bagsiden ikke passer til historien. Jeg havde forventet en større kamp, flere "slåskampe" mellem Emily og Gavin, men de kom bare aldrig rigtig.

Jeg er med på at det er en kærlighedshistorie om den altopslugende kærlighed, som man ikke kan glemme, ignorere eller leve uden. Men helt ærligt. Til sidst i bogen var jeg virkelig ved at brække mig over alle de søde ord Emily og Gavin sagde til hinanden. De kunne jo nærmest ikke sige goddag uden at skulle komme med den ene store kærlighedserklæring efter den anden. Det blev simpelthen for meget for mig. Jeg tvivler stærkt på at der er nogen forhold der er sådan. For mig var det i hvert fald meget urealistisk og alt for overdrevet. Ja, vi ved godt at I elsker hinanden og ikke kan leve uden hinanden, men det behøver ikke blive udpenslet på hver side. Beklager meget, Gail. Det er en ommer.

"Flyt sammen med mig, Emily. Bliv ved med at være vanvittig, 
farlig, hensynsløs og berusende sammen med mig. 
Bare gør det, og vågn op ved min side 
hver eneste morgen resten af dit liv."

Bogen er fyldt med fantasiske citater om kærlighed - og jo, jeg elsker en god kærlighedshistorie. Jeg elsker kærlighed. Jeg elsker når man viser hinanden hvor meget man holder af hinanden. Det bliver bare overgjort i den her bog.

Tak til Flamingo for boggaven!

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: Pulse
Udgivet i: 2017 (på engelsk og dansk)
Antal sider: 372
3 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar