mandag den 8. juni 2020

Kate Clayborn; Held og lykke [Anmeldereksemplar]

Kate Clayborn; Held og lykke [Anmeldereksemplar fra Flamingo]

Bagsidetekst:
Da Greer Hawthorne vinder i lotto, får hun langt om længe muligheden for at forfølge sin drøm om at tage en uddannelse. Endelig har hun chancen for at overbevise både sig selv og sin overbeskyttende familie om, at hun kan stå på egne ben. Men da en administrativ misforståelse pludselig står mellem Greer og hendes eksamensbevis, bliver hun tvunget ud af sin komfortzone med et kamera i tasken og en mission om at imponere sin underviser. Heldigvis kender hun den helt rigtige person, der kan hjælpe hende. Hvis bare han dog ikke var så distraherende charmerende. Den rastløse og eventyrlystne Alex Averin bliver aldrig det samme sted ret længe ad gangen. Hans plan var egentlig bare at besøg sin søster, Kit, et par dage og så hurtigt tilbage til jobbet som fotojournalist i verdens brændpunkter. Men da han lærer Kits veninde, den sjove og eftertænksomme Greer, at kende, bliver der pludselig vendt op og ned på hans verden ...

Hvis du er til drama og kærlighed, så er denne serie bestemt værd at læse. Jeg må dog indrømme at jeg "Held i uheld" er den jeg bedst kan lide, men de andre er bestemt værd at læse.

Jeg kan godt lide serier, som ikke har de samme hovedpersoner, men hvor man følger en vennefolk igennem de forskellige prøvelser som livet nu stiller dem overfor. Veninderne i denne serie har vundet i Lotto, og kæmper hver især med hvordan deres tilværelse nu skal være.

I dette bind møder vi Greer der gemmer på en hemmelighed, som kun de færreste kender til. Jeg havde ikke luret dette tvist, men det fungerede rigtig godt. Især når man tænker på den mand hun forelsker sig i. Samspillet mellem de to fungerer godt og det er helt tydeligt at der er kemi mellem dem. Alex er dog ikke den type der binder sig til en bestemt person eller et bestemt sted, men mon ikke Greer nok skal få lavet om på det.

I de to foregående bind har den erotiske del fyldt lidt mere, og selvom der er sex i denne bog, så er det ikke det der er lagt mest vægt på. Nærmere hvordan Greer og Alex kan hjælpe, udfordre og støtte hinanden igennem nogle svære perioder. For ligesom Greer, gemmer Alex også på noget, som han helst ikke vil have frem i lyset.

Bøgerne er lette at læse og jeg var - med alle tre bøger - underholdt fra første side og jeg nød virkelig at læse dem. De er perfekte til en sommerdag, hvor man kan sidde i solen med en kold drink og læse om kærlighed der vinder, trods svære odds. Og hvem kan ikke lide sådan nogle historier?

Tak til Flamingo for anmeldereksemplar.

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel:
Udgivet i: 2020 (på dansk)
Antal sider:
5 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar