onsdag den 17. maj 2023

Hannah Grace; Icebreaker

Hannah Grace; Icebreaker

Bagsidetekst:
Anastasia Allen has worked her entire life for a shot at Team USA. It looks like everything is going according to plan when she gets a full scholarship to the University of California at Maple Hills and lands a place on their competitive figure skating team. 

Nothing will stand in her way, not even the captain of the hockey team, Nate Hawkins.

Nate's focus as captain is on keeping his team on the ice. Which is tricky when a facilities mishap means they are forced to share a rink with the figure skating team - including Anastasia, who clearly can't stand him.

But when Anastasia's skating partner faces an unvertain future, she may have to look to Nate to take her shot.

Sparks fly, but Anastasia isn't worried ... because she could never like a hockey player, right?


Okay, okay – det her er virkelig en god bog!

Jeg har spottet ”Icebreaker” flere gange i mit feed både på Instagram og TikTok og da jeg så at jeg kunne købe den hos Plusbog, var jeg ikke sen til at klikke den hjem. Det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde!

Jeg har hørt bogen som lydbog – også selvom jeg har købt bogen, fordi hey, den skal jo stå på min reol. Som med "The Fine Print", er der en mandlig og kvindelig oplæser – yes, please! Det fungerede virkelig godt. Især fordi de – især manden – havde den dejligste stemme.

Der er en lille smule enemies to lovers-trope her og "he falls first". Men det er også historien om to personer der har god kemi i sengen, som skal finde ud af om de har kemi udenfor også. Samtidig er der fokus på både sport (ishockey er bare the snizzle!), dysfunktionelle venskaber, manipulation, madvaner og meget mere.

Det er længe siden jeg virkelig har haft en hade-person, men hvor havde jeg lyst til at sparke Aaron hårdt i løgene! Han er da virkelig en kæmpe nar! 

Som med ”The Fine Print” er der virkelig en fed humor og jeg har virkelig grint mig igennem bogen. Nate og Anastasias ping-pong er virkelig fed og jeg nød den! De kan tage pis på hinanden, støtte hinanden og udfordre hinanden. Samtidig er sammenholdet mellem Nates hockeyspillere bare lige i øjet og mindede mig meget om "Off-Campus", hvor man har lyst til at blive venner med dem alle sammen. 

Læs den hvis du er til: sportsromance (ishockey og skøjteløb), enemies to lovers, fed humor, drama og ej at forglemme, herlig hed smut!

Bogen er købt på Plusbog.

Fakta:
Forlag: Simon & Schuster
Udgivet i: 2022
Antal sider: 432
6 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar