onsdag den 4. marts 2015

Jennifer E. Smith; Sådan ser lykken ud


Jennifer E. Smith; Sådan ser lykken ud

Bagsidetekst:
Hvis skæbnen sendte dig en mail, ville du så svare?

Tænk, hvis du fik en mail - og den viste sig at være fra tidens hotteste hollywoodstjerne. Det er lidt det, der sker for Ellie O'Neill, da hun ved en fejl modtager en mail fra GDL824, som spørger, om hun vil lufte hans kæledyrsgris. Det bliver starten på en intens og sjov korrespondance, hvor de to 17-årige betror hinanden stort set alt, bortset fra deres navne og baggrund.

Bag GDL824 gemmer sig nemlig hollywoodstjernen Graham Larkin, og da det går op for ham, at Ellies lille by vil udgøre den perfekte location for hans nye film, beslutter han sig for at opsøge hende i virkeligheden. Dette bliver starten på en masse romantiske forviklinger. For kan en stjerne som Graham virkelig få et forhold med en helt almindelig pige til at fungere? Og hvorfor er det, at Ellie for enhver pris vil holdes ude af mediernes søgelys?

Det starter ganske uskyldigt. Ellie O'Neill modtager en dag en mail fra en mailadresse hun ikke kender og beskeden lyder på, om hun vil gå en tur med Wilbur. Hun svarer at hun desværre ikke kan, men at Wilbur lyder som en sød hund. Som svar får hun, at Wilbur er en gris... og sådan fortsætter det. Snart er denne fremmede blevet Ellies fortrolige og de fortæller hinanden alt - stort set, bortset fra deres rigtige navne og Ellies store hemmelighed.

Bag modtageren af Ellies mails sidder Graham Larkin. Han er teenagehollywoodstjerne, tjener styrtende med penge, bor i et kæmpe hus, men er ellers ret alene. Hans forældre er blevet mærkelige efter han er blevet kendt, og han føler ikke rigtig han ved hvem han selv er mere. Det kommer en tur til Henley, den by hvor Ellie bor, til at lave om på.

Graham mangler nemlig en lokation for sin nye film, og det er Henley perfekt til! Graham er selvfølgelig ikke taget tværs over USA for kun at filme sin film, han vil møde Ellie! Hun har røbet hvor hun arbejder, så da Graham besøger butikken, tror han at han har mødt Ellie, men der tager han fejl og pludselig må Ellie fortælle om Graham til sin bedste veninde, som bestemt ikke er glad for hemmeligheder! Graham er dog ikke det eneste som Ellie har holdt skjult og nu står hun overfor et valg: skal hun følge sit hjerte og afsløre den hemmelighed hun har båret på siden hun var ganske lille, eller skal hun følge sin hjerne og cutte forbindelsen til Graham?

"Sådan ser lykken ud" er en dejlig hjertevarm fortælling om den første kærlighed. Den er underholdende og svær ikke at holde af. Jeg læste den ud i en køre, jeg kunne ikke slippe den igen! For selvom man tror at det hele bare kommer til at gå som smurt, er det langt fra hvad der sker. For når det er den første kærlighed, er der selvfølgelig misforståelser, dårlig kommunikation og ikke mindst svære valg der skal tages undervejs. Jeg nød at læse den og jeg skal helt klart holde øje med andet af Jennifer E. Smith!

Fakta:
Forlag: Høst & Søn
Original titel: This is what happy looks like
Udgivet i: 2013 (på engelsk) og 2015 (på dansk)
Antal sider: 367
Læst på dansk
5 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar