tirsdag den 19. november 2013

Andrea Cremer; Usynlighed
Hvad ville du gøre hvis du en dag støder på en dreng der aldrig er blevet set af nogen før? Skælde ham ud? Måske ikke, men det gør Elizabeth, da hun støder på Stephen, der er født usynlig. Deres møde bliver skæbnesvangert for dem begge to, men det river også op i et gammel fjendskab, der nær tager livet af det halve New York.

For Stephen er forbandet, og en forbandelse kan kun ophæves af den der har kastet den og hvis denne person bestemt ikke er interesseret i forløsning, men derimod mere ødelæggelse, hvordan klarer man så det? Selvom Elizabeth finder ud af at hun måske kan være løsningen, er hun stadig nybegynder i forhold til forbanderen der kastede forbandelsen for at ramme sin egen datter.

Denne historie har en spændende problemstilling, for kan man have en fremtid med en som man er den eneste der kan se? Hvad skal der ofres for at forbandelsen kan blive hævet?

Jeg har læst den med stor indlevelse og har haft svært ved at lægge den fra mig igen - har læst den på 2 dage! Den er virkelig spændende, velskrevet og med en evig optimisme på at kærligheden er nok.


Fakta:
Forlag: Alvilda
Udgivet på dansk i 2013
333 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar