tirsdag den 9. december 2014

Barry Lyga; Game


Barry Lyga; Game (I hunt killers, #2)

Bagsidetekst:

Tre deltagere, to hold.
Fire deltagere, tre hold.
Fem deltagere, tre hold.
Fem deltagere, fire hold.

Mød Jazz Dent fra I hunt killers, søn af verdens mest berygtede seriemorder.

Det er flere måneder siden, at Jazz hjalp politiet i Lobo's Nod med at fange den seriemorder, som blev kaldt Kopisten. Jazz' far, Billy Dent, stak af fra fængslet, og Jazz kom til at hjælpe ham uden at vide det. Han føler sig stadig tynget af skyldfølelse, da en politimand fra New York pludselig banker på hans dør. Han har brug for hjælp med at opklare en række nye mord. Morderen Hat-Dog har skabt panik i storbyen, og politiet aner ikke deres levende råd. Jazz har allerede løst en større mordsag, men omkostningerne har været høje. Uskyldige mennesker har mistet livet. Vil sagen om Hat-Dog bare betyde, at han bliver fanget i endnu en morders dræbende spil?

Desuden venter Billy et eller andet sted derude, lurer og venter ...

Jazz kæmper med skyldfølelsen over de mange uskyldige mennesker der døde ved Kopistens hånd, og Billys da han stak af fra fængslet. Han ved ikke rigtig hvad han skal gøre af sig selv, og sin tatovering "I hunt killers" griner nærmest til ham - for gør han virkelig det?

Da en betjent fra New York banker på døren en dag og beder om 5 min. af Jazz' tid, øjner han muligheden for at gøre noget godt og hjælpe andre. Han drager til New York - det samme gør Connie, dog uden at Jazz ved det. At hun vil hjælpe ham for meget store konsekvenser for hende, for pludselig er hun også spundet ind i et spil som hun ikke helt forstår.

Jazz kæmper med opklaringen af mordene i New York, der er ikke meget der giver mening, hverken for ham eller de betjente der er på sagen, men Jazz vedholder sin holdning om, at for morderen giver det hele mening.

Da Jazz endelig forstår meningen, er flere mennesker dog døde, han er pludselig selv i fare, Connie er på vej ud i store problemer, og Billy ... ja, måske får han endelig sit første sorte offer... Samtidig afsløres en sandhed der har fyldt alt for meget i Jazz' liv og som vender op og ned på alt!


Jeg var meget betaget af den første bog i denne serie, jeg synes ideen var interessant, bogen var godt skrevet og man sad klistret til bogen utålmodig efter hvad der stod på næste side. Jeg var hooked! Jeg synes helt bestemt at 2'eren lever op til mine forventninger. Mindst lige så spændende som 1'eren, stadig velskrevet, tilpas blodig og klam og ikke mindst svær at lægge fra sig igen. Sad dog og læste sidste side flere gange, forsøgte at bladre frem, men der er virkelig ikke mere efter sidste side og den slutter virkelig med en cliffhanger! Kom så med en 3'er!!!

Fakta:
Forlag: Høst & Søn
Original titel: Game
Udgivet i: 2013 (på engelsk) og 2014 (på dansk)
Læst på dansk
Antal sider: 454
5 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar