mandag den 1. december 2014

Novemberlæsning


November kom og gik ekstremt hurtigt for mig. Jeg synes nærmest kun lige vi var begyndt før den sluttede. Nok også fordi der har været nok at se til, især på arbejde, har der været travlt og derfor er dagene mest gået med afslapning foran fjernsynet, i stedet for læsning som jeg ellers elsker når jeg har fri.

Jeg kom dog igennem 11 bøger i november måned, alt fra børnebøger til en lille sød erotisk julehistorie af Sylvia Day - så er jeg også varmet op til næste bind i Crossfire serien kommer til januar! Jeg glæder mig!

November har også budt på en del "gratis" bøger. Jeg har været så heldig at få 3 meget fine bøger fra Tellerup, "Samlerne" af Michael Kamp, "Slangestenen" af Martin Vinter Madsen og "Den Fredløse" af Carina Evytt. Samtidig fik jeg "Will Grayson, Will Grayson" af John Green og "Let it snow", som var ren julemagi, af Politikens Forlag. Hvad skal jeg sige - tusind mange tak for at jeg måtte få de dejlige bøger, der har bragt mig stor glæde!

"Ikonen" af Nina Vad Holtum, var jeg også så heldig at få af Clausen Publishing og det var bestemt også en stor fornøjelse at læse! Jeg håber at det kan arrangeres således at Nina en dag kan lægge vejen forbi Aalborg og holde foredrag om sin fine bog!
November har også budt på rigtig mange indkøbte bøger, så jeg tror december måned står på egne bøger, og ikke så meget biblioteksbøger, men nu må vi se - det er jo aldrig godt at vide hvad man lige falder over ...

Glædelig 1. december!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar