mandag den 8. december 2014

Maya Banks; Sæt fri


Maya Banks; Sæt fri (Surrender, #1)

Joss har oplevet perfektion én gang, og hun ved, hun aldrig finder den igen efter tabet af sin elskede ægtemand, Carson. I et forsøg på at komme sorgen til livs sætter hun sig for at udforske den ene ting, Carson ikke kun give hende: dominans.

Hun opsøger en eksklusiv klub for folk, der ønsker at give sig hen til deres inderste fantasier. Men hun havde aldrig forestillet sig, at det, hun ville finde, var den mand, der længe har været hendes trøst og støtte: hendes afdødes mands bedste ven.

Jeg var helt vild med Breathless serien, lige tilpas med erotik, og med en spændende handling, der virkelig flettede alle tre bøger sammen. Har kun læst den første i denne serie, så skal ikke kunne sige, om den gør det samme, indtil videre synes jeg dog det er meget tynd læsning i forhold til den anden serie.

Det er et forudsigeligt handlingsforløb - kvinde sørger over død ægtemand, ægtemands bedste ven har været hemmeligt forelsket i hende i årevis, nu tager han chancen for at vinde hende, de har det godt, de oplever en misforståelse der kan være fatal for deres forhold, men mon ikke det hele ender godt alligevel ...

Jeg vil ikke sige at jeg var skuffet, men helt oppe og ringe var jeg bestemt heller ikke. Jeg skal dog helt sikkert læse de andre to bøger i serien, for jeg skal da vide hvordan det går de to veninder Joss har - for kan regne ud at de to næste bøger handler om dem.

Det er en udmærket bog, som ikke tager lang tid at læse, så hvis du har brug for bare at slå hjernen fra og enjoy the ride, så er det en god bog til det!

Fakta:
Forlag: Rosinante
Original titel: Letting go
Udgivet i: 2014 (på engelsk) og 2014 (på dansk)
Læst på dansk
Antal sider: 349
Genre: Erotik
3 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar