tirsdag den 28. juni 2016

Cora Carmack; Som sendt fra himlen

Cora Carmack; Som sendt fra himlen

Bagsidetekst:
Cade og Max er som dag og nat - men vil det i virkeligheden vise sig, at de er løsningen på hinandens problemer, når alt kommer alt? Mackenzie "Max" Miller har et problem. Hendes forældre er pludselig kommet uanmeldt til byen, og hun er overbevist om, at de vil slå hånden af hende, hvis de ser hendes postkasserøde hår og farverige tatoveringer. Og hvad endnu værre er: De forventer at møde den søde og fornuftige kæreste, som hun har fortalt dem om, og ikke den rå fyr ved navn Mace, som har tatoveringer og spiller i band, og som i virkeligheden er Max' kæreste. Alle hendes løgne er lige ved at ramle sammen om hende, men så møder hun ved et tilfælde Cade. Cade er flyttet til Philadelphia for at forfølge sin drøm om at blive skuespiller og ikke mindst for at flygte fra sine problemer hjemme i Texas. Men indtil videre er ingen af delene lykkedes særlig godt. Så da Max henvender sig til ham på en café og beder ham spille sin kæreste for en aften, går han med til at lege med på lege. Men da Cade spiller rollen lidt for godt, er de nødt til at fortsætte skuespillet. Og jo mere de faker deres forhold, jo mere ægte begynder det langsomt at føle.

Jeg var vild med første bind i Cora Carmack's serie om skuespillereleverne. Bliss og Garrick var skønne bekendskaber - Bliss for sin humor, sin usikkerhed og kærlighed. Garrick, well, behøver man andet end at han var flot og britisk? I "Som stjernerne står" spiller Cade en væsentlig rolle, og jeg synes det er fedt at han nu har fået sin egen bog.

Cade kæmper stadig med sine følelser for Bliss og med at forlige sig med at hun aldrig bliver hans. Så da Max har brug for en falsk kæreste, tøver Cade ikke med at sige ja. Hvad han dog ikke ved er at Max har hemmeligheder og en fortid, som hun har gjort alt for at flygte fra.

Ligesom i "Som stjernerne står" er der masser af humor, og selvom Max på ydersiden udstråler mere selvsikkerhed end Bliss, er de på en eller anden måde ens. Begge usikre og bange. Der skal en masse problemer, misforståede situationer og pinligheder igennem for både Cade og Max.

Hvis du har læst "Som stjernerne står" er denne et must og vil passe perfekt som sommerlæsning. Det holder, det er sjovt, forførende og hvis ikke du bliver rørt flere gange igennem historien af Cades generøsitet, tror jeg der er noget i vejen med dig. Det hele er blandet med frække jokes og en fysisk tiltrækning der både skræmmer Cade og Max. For de burde jo begge spille skuespil, ikke?

Tak til Lovebooks for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: Lovebooks
Original titel: Faking it
Udgivet i: 2013 (på engelsk) og 2016 (på dansk)
Antal sider: 255 (e-bog)
5 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar