onsdag den 22. juni 2016

Simona Ahrnstedt; Arvingen

Simona Ahrnstedt; Arvingen


Bagsidetekst:
Natalia De la Grip er en af finansverdenens unge supertalenter. Som kvinde, født ind i overklassen, forventes hun ikke at arbejde, men Natalia har altid gået sine egne veje. Hun arbejder dedikeret og stenhårdt på at nå sit ultimative mål: at få sin far, patriarken, til at anerkende hendes kompetencer og tilbyde hende en velfortjent plads i familievirksomhedens bestyrelse.

David Hammer er en opkomling og kendt som finansverdenens bad boy. Han har arbejdet sig op fra bunden og er nu en af Sveriges rigeste venturekapitalister - og er lige dele beundret og berygtet. Han har længe haft De la Grips familievirksomhed i kikkerten, og det går hurtigt op for David, at den bedste måde at nå dem er via datteren Natalia.

Selvom en relation mellem dem er fuldstændig utænkelig, leder en frokost alligevel snart til en nat, ingen af dem kan glemme. 

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente af denne historie, men jeg blev på ingen måde skuffet. Det er lidt Fifty Shades-agtigt, bare med en modig, stærk og magtfuld kvindelig modspiller til vores flotte, ambitiøse forretningsmand med den dunkle fortid og alle hemmelighederne.  

Det er en medrivende og spændende fortælling om magt og forbudt kærlighed. Der er mange personer at holde styr på, men de bidrager hver især til handlingen og de mange hemmeligheder der skal afdækkes. Og der er mange hemmeligheder! Der er mange intriger, familiefejder og magtliderlige personer der skal ned men nakken før David Hammer er tilfreds og har nået sit livs mål. Et mål han dog undervejs må se truet af en følelse, han ikke troede det muligt at føle: kærlighed.

Det er en velskrevet historie og jeg havde svært ved at lægge den fra mig. De skiftende synsvinkler gør det interessant, da vi konstant får små brikker til det større puslespil der, selvfølgelig, først går op i slutningen af bogen.

Der er lækre, dominerende forretningsmænd, der ved hvordan man bærer magt og jakkesæt med stil og en finesse der må vække enhver kvindes indre lyster. Der er smukke kvinder, som ikke lader sig kue af nogen, men tør tag styringen med deres eget liv. Det er en levende fortælling med en hæsblæsende handling - kun et par måneder, så der er skruet op for tempoet, men historien kan fint bære det.

Alt dette er præget med lidt hed sex, varme nætter, kolde drinks og skumle bagtanker. Det er forførende og det holder! Læs den!

Tak til Flamingo for anmeldereksemplar.

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: En enda natt
Udgivet i: 2016
Antal sider: 406 (e-bog)
5 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar