tirsdag den 6. august 2019

Colleen Hoover; Tilstå [Anmeldereksemplar]

Colleen Hoover; Tilstå [Anmeldereksemplar fra Lindhardt & Ringhof]

Bagsidetekst:
Auburn Reed har mistet alt, der betyder noget for hende. I sin kamp for at genopbygge sit ødelagte liv har hun planlagt alt ned til mindste detalje, hun er ambitiøs og styrer målrettet mod sine drømme. Da hun søger job i et atelier i Dallas, møder hun den karismatiske kunstner Owen Gentry, hvilket vender op og ned på alt.

For en gangs skyld tager Auburn en chance og lader hjertet og følelserne bestemme, men hun finder langsomt ud af, at Owen skjulet noget fra sin fortid. Sandheden kan have store konsekvenser for Auburn.

Hvis forholdet skal reddes, må Owen tilstå.

Jeg har læst Colleens andre bøger med stor fornøjelse, selvom de ikke er lige gode alle sammen, er de bestemt værd at læse og jeg synes hun skriver med stor indlevelse og sætter fokus på nogle vigtige emner.

"Tilstå" er en historie om tilgivelse, kærlighed og død. Det er en smuk historie om at komme videre i livet, selvom man har mistet det man elskede mest. Auburn forsøger at opnå sine drømme, men er ikke lykkelig. Det er først da hun møder Owen at der kommer sprækker i hendes panser og hun prøver at tillade sig selv at føle sig elsket.

Som i Colleens andre bøger er sproget let og flowet i historien er god. Så snart jeg var gået i gang havde jeg slet ikke lyst til at stoppe igen. Jeg havde både lyst til at læse bogen hurtigt og få afsløret hvad det er Owen gemmer, men samtidig havde jeg også lyst til at læse den langsomt, så jeg kunne nyde alle detaljerne og nuancerne af personerne. Der er ikke noget ualmindeligt over personerne, de er bare virkelig virkelighedstro og jeg kom igennem alle følelser mens jeg læste den. Jeg blev ked af det på Auburns vegne, såret og chokeret over hvad hun bliver udsat for, glad for at hun finder Owen og så videre. Alle følelser er i spil.

Jeg nød virkelig bogen rigtig meget, også selvom jeg konstant med en knude af frygt i maven. For hvad er det for en tilståelse Owen skal komme med? Jeg kan dog godt indrømme at det var slet ikke den indrømmelse jeg havde troet. Selvom det er store ting, havde jeg frygtet værre. Der bliver bygget op til at det er noget mere end det egentlig var - i hvert fald sådan som jeg læser det.

Hvis du er fan af feel good-bøger, bøger der berører dig og bliver hos dig, så skal du helt sikkert læse Colleens bøger. Den passer både til sommer- og efterårslæsning. Og så ville jeg virkelig ønske man kunne købe Owens kunstværker som plakater - de er virkelig smukke!

Tak til Lindhardt & Ringhof for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: Lindhardt & Ringhof
Original titel: Confess
Udgivet i: 2015 (på engelsk) og 2019 (på dansk)
Antal sider: 351
5 ud af 6 stjerner

1 kommentar:

  1. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer, send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

    SvarSlet