lørdag den 29. oktober 2016

Christina Tempest; Væddemålet

Christina Tempest; Væddemålet

Bagsidetekst:
Rachel har en stormende hed nat med en lækker fyr - problemet er bare, at han er hendes bedste venindes kæreste. Amber var træt af ham alligevel, så hun er parat til at give sin veninde - men kun hvis Rachel er med på at indgå et frækt væddemål.

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet af den her bog, udover at det skulle være en erotisk fortælling. Jeg håbede at den ville være underholdende, sexet og sjov, men jeg blev desværre slemt skuffet.

Rachel og Amber har været bedste veninder i meget lang tid og de skal altid konkurrere mod hinanden. De tager chancer. De har ingen kvaler. Ingen skrupler. De vil bare slå hinanden, hvilket er grunden til at de indgår væddemålet om tatoveringen. De skiftes til at give hinanden udfordringer, den ene mere sindsyg og vild end den anden.

Det er her kæden hopper af for mig. Jeg er med på en sexet historie, jeg har trods alt både læst Fifty Shades, Crossfire, Breathless og mange andre, men der var personerne (mere eller mindre i hvert fald) helstøbte personer, med personlighed, følelser, empati mm. Men i den her, og jeg ved ikke om pigerne bare lader som om, nogle gange får vi et lille glimt ind bagved den ellers meget skjulte facade, er de to hovedpersoner så langt udenfor pædagogisk rækkevidde at jeg ikke helt ved hvad jeg skal mene.

De skal kneppe (ja, undskyld ordet) men vildt fremmede mennesker - på grund af et væddemål. Fordi de ikke vil tabe ansigt overfor den anden. Altså helt ærligt, vi er ikke i de små klasser hvor vi kan lave væddemål om alt muligt. Jeg ved heller ikke om det er fordi begge piger er rigmands døtre og så tror de at de kan tillade sig alting. Måske keder de sig bare?

Det er en historie fyldt med sex, jeg vil næsten tro at 80 % af bogen er sexscener, eller i hvert fald optakt til dem. Det er simpelthen bare for meget for en bog på kun 124 sider. Det bliver for meget. For grotekst. For, ja, jeg ved ikke rigtig. Det er på ingen måde noget jeg kan sætte mig ind eller relatere til. Det kan jeg heller ikke til de førnævnte serier, men der var trods alt en handling. Personer med et liv og en historie, der forklarede hvorfor de gør som de gør. I den her er det bare lige på og hårdt (bogstavelig talt).

Beklager, det var bare ikke mig.

Tak til Lindhardt & Ringhof for anmeldere-bog

Fakta:
Forlag: Lindhardt & Ringhof
Udgivet i: 2016
Antal sider: 124
Læst som e-bog
1 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar