tirsdag den 25. oktober 2016

Simona Ahrnstedt; Løftet

Simona Ahrstedt; Løftet

Bagsidetekst:
Den smukke læge Isobel Sørensen har set det meste. Selv i de mest frygtelige situationer har hun formået at bevare roen, overblikket og sin faglighed. Lige indtil det går op for hende, at hendes hjertebarn, nonprofitorganisationen Medpax, har problemer. Nogen har stoppet pengetilførslen, og det virker som et personligt angreb. 

Alexandre De la Grip, den yngste søn i en af Sveriges mest magtfulde adelige familier, er en umoralsk jetsetprins kendt for to ting: Sit gode udseende og sine mange kvinder. I et forsøg på ikke at skulle konfrontere hverken ensomheden og virkeligheden, tilbringer han sit liv i en tåge af fester, sprut og sex. Men da Alexander møder den iltre, men smukke læge, er han ikke et sekund i tvivl. Isobel skal være hans næste erobring. Koste hvad det vil.

Andet bind i serien om familien De la Grip, som vi stifter bekendskab med i "Arvingen". Der er nu gået et år siden vi første gang mødte Alexander i lufthavnen på vej til sin søsters bryllup. Her var han tømmermændsramt (muligvis stadig fuld), men stadig charmerende. Isobel derimod var afvisende, kold og ikke til at komme i nærheden af. Det er på grund af blandt andet dette, at Isobel tror Alexander har stoppet med at betale til Medpax.

Ligesom i "Arvingen" er den kvindelige hovedperson ikke en man skal komme på tværs af - godt nok har Isobel ingen millioner i ryggen som Natalia har, men hun har haft en god opvækst og er fandens dygtig til det hun kan. Hun kender ikke ordet nej når det kommer til det hun brænder for - Medpax og Læger Uden Grænser.

Den mandlige hovedperson er Alexander - ligesom David - meget flot, charmerende og virkelig dygtig, i hvert fald når han vil være det. Jeg kunne godt lide Alex, selvom han skjuler sit sande jeg bagved sex, sprut og damer, er han en gentleman, høflig, ordentlig og betænksom.

Der er mindre sex i denne end i "Arvingen", men ikke desto mindre er det en hed historie, med masser af seksuel spænding, der fra tid til anden bliver udløst. Hvis du er træt af kærlighedshistorier, som udelukkende bygger på sex (i hvert fald tæt på), som fx Fifty Shades eller Crossfire-serien og bøger med overdrevne sexscener, men derimod godt kan lide en god historie, med tilpas meget drama, hemmeligheder og kærlighed, så kan denne bog (og den første) helt klart anbefales!

Tak til Flamingo for anmeldereksemplar.

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: En enda hemlighet
Udgivet i: 2015 (på svensk) og 2016 (på dansk)
Antal sider: 485
5 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar