fredag den 29. september 2017

Plan with me #4: Oktober

Plan with me #4: Oktober

Jeg ved godt at oktober er Halloween-tid, men Halloween siger desværre ikke mig særlig meget. Det er ikke noget jeg praktiserer, selvom det kan være nok så (u)hyggeligt. Derfor har jeg valgt ikke at lave oktober til en uhyggelig måned. Jeg ved egentlig ikke rigtig hvad jeg skal kalde det tema jeg har valgt. Jeg kan dog godt mærke nu, at jeg savner noget farve - mine tre sidste måneder var meget farvestrålende. Så det må jeg lave om til november. 


Jeg har forsøgt mig lidt mere med brush lettering på titelsiden - det er ikke blevet helt godt, men jeg er ok tilfreds. Det kræver en masse øvelse, som jeg endnu ikke har, men som jeg da håber på, kommer på et eller andet tidspunkt. Jeg synes det er sjovt at sidde med og det er vel noget af det vigtigste.

Den lille månedsoversigt fungerer stadig rigtig godt for mig, så den har jeg bibeholdt, sammen med god plads til læste bøger - og den får jeg forhåbentligt udfyldt i oktober, da jeg får rig mulighed for at læse, mere om det i et senere indlæg. To do for november er også med, jeg får det stadig ikke brugt helt så meget som jeg gerne vil, men vil give det endnu et forsøg.Mine trackers er som de hele tiden har været og jeg kan virkelig godt lide det overblik de giver over hvad jeg bruger min tid på. Der er flere der har spurgt hvad jeg bruger min habit tracker til, og selvom det ikke er vaner alle sammen, synes jeg det er rigtig dejligt at kunne se hvornår jeg sidst støvsugede, vaskede gulv og vandede blomster - de ting man gør ofte, men som man godt kan komme i tvivl om hvornår man sidst har gjort. Siden er dekoreret med washitape som jeg synes passede rigtig godt ind i fugleburs-temaet.Mine ugentlige sider er simple og har det samme layout fra september. Med arbejdsopgaver til venstre og private til højre på siden. Det fungerer rigtig godt for mig. Jeg er dog begyndt at komme lidt i tvivl om jeg vil blive ved med at tracke vejret - måske vil jeg gå over til solop- og nedgang i stedet. Jeg er lidt i tvivl. Gode ideer modtages gerne!

Jeg har allerede en ide til novembers tema, som forhåbentlig bliver lidt mere farvestrålende end det her, men jeg kan også godt lide det simple og sort/hvide.

Tak fordi I læste med!

Materialer brugt:
Leuchtturm 1917 a5 sort med tern
Staedtler triplus fineliner
Faber-Castell colour grip
Washitape fra etsy

1 kommentar:

  1. Selvom du synes det mangler farve, så synes jeg temaet er utrolig yndigt. Jeg har selv en meget farveløs bullet journal, da jeg stadig er lidt nervøs for at det trænger igennem...

    SvarSlet