lørdag den 28. december 2013

Alyson Noël; Mystikeren


Alyson Noël; Mystikeren (Soul Seekers, #3)

Daire vågner i Oververdenen, fanget, i fængsel, på ubestemt tid? Hun ved det ikke, men hun ved dog at hun skal tilbage til Midverdenen og finde ud af om Dace er i live og om Cade er gød.

Hjemkommet til sin familie og venner, går den frygtelige sandhed op for Daire - Dace er ikke død, kun sjæleløs - og for ikke at forglemme, forsvundet. Daire sætter nu alt ind for at finde Dace og få hans sjæl tilbage igen, samtidig med at hun holder øje med Cade, som viser sig at have endnu mere skumle planer end normalt.

Nytårsaften går jagten ind, ikke mindst for at redde byen, men også for at redde Cades liv fra den giftkvinde der har udset ham, som en del af en profeti. Hvis hun ikke får Cade, kan hun sagtens "nøjes" med Dace, hvilket Daire ikke vil finde sig i.

Men Cades planer viser sig af være ondere og endnu mere dybsindigt udtænkt end Daire kunne drømme om, og pludselig, mens hun tror at alting bliver godt, befinder hun sig pludselig i en frygtelig situation, hvor hendes værste mareridt bliver til virkelighed!

Fakta:
Forlag: Alvilda
Udgivet i 2013
Original titel: Mystic
333 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar